Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bastion22

czy dziecko to dobry pomysł na kontynuację związku?

Polecane posty

Gość bastion22

Gość bastion22
Moja Pani (mamy oboje ponad 40 lat) i ja dogadaliśmy się by wziąć ślub i urodzić sobie potomka. Nie zawsze się nam układa jak trzeba, czasem się kłócimy. Ona ma dziecko z innego związku, ja nie. Czy to dobry pomysł?

Gość Enrico Fermi
Dzieciak w wieku 20 lat będzie miał 60letnich zgredów za rodziców.:o

Gość bastion22
nawet starszych

Gość bastion22
to fakt, ale ja liczyć umiem, prosiłem o radę

Gość Enrico Fermi
A nie lepiej adoptować młodego móżyna? Ostatnie zamieszki w Somalii i wojna domowa w Sudanie zapewniają obfitą podaż tego dobra:classic_cool:

Tak, to dobry pomysł. W końcu będzie ktoś, ktoś pomyśli i rozwiąże być może za Ciebie podstawowe kwestie egzystencjalne, bo jak na razie najwyraźniej sam sobie nie radzisz.

Gość Enrico Fermi
O, widzisz? Słoik popiera opcję młody móżyn :classic_cool:

Gość iga......
wylacznie wasza sprawa (oczywiscie to wym jestescie odpowiedzialni za przyszlość i zdrowie dziecka), teraz ludzie dluzej sa mlodzi. No chyba ze niektore dwudziestolatki, co zamierzaja byc starcami po trzydziestce. Ale dziecko to nie produkt, powinno sie pojawic dlatego ze ludzie sie kochaja a nie jako proba naprawy zwiazku.

Gość bastion22
to prawda, cudowne komentarze, ale może jeśli nie macie pojęcia, to się nie odzywajciel. Liczyłem, ze jest ktoś, kto ma za sobą podobne przejścia i zechce się podzielić uwagami.

Gość bastion22
iga - dzięki, wreeszcie ktoś, kto ma coś ddo powiedzenia sensownego

Gość Enrico Fermi
Ja mam podobne. Przez pierwsze miesiące musisz uważać, bo móżyn będzie kradł jabłka i bał się tramwaju. Aha, zamiast bata polecam raczej nagrany ryk lwa:classic_cool:

Mają podobne \"przejścia\" jak Ty to mówisz, ale większość ludzi podejmuje tak ważne decyzje życiowe po rozmowach ze swoimi partnerami, a nie słoikami z kafe, na ten przykład.

Gość Enrico Fermi
Głupi jesteś Słoik i potwornie chamski. Chyba nie chcesz zasugerować, że to złe miejsce na poszukiwanie rad. WIADOMO, że spotyka się tutaj mnóstwo wartościwoych osób i udzielają trafnych porad.:classic_cool:

Gość bastion22
cudowne, Polacy, jacy mądrzy jesteśmy!!!!!!!!!! Umiejętność czytania - bdb. Dzięki

Bastion>>> nie ma za co. Czytać potrafimy, być może z rozumieniem już gorzej. Bo ja nie rozumiem na przykład, jak można rozwiązywać problem pomiędzy Tobą, a Twoją Panią, porzez urodzenie sobie potomka... Misia sobie kupcie. Podobno w Biedrocne są w super cenie 4,90. W dodatku mówią Kocham Cię. Tak twierdzą na ogólnym...

Gość puk*
wylacznie wasza sprawa (oczywiscie to wym jestescie odpowiedzialni za przyszlość i zdrowie dziecka), teraz ludzie dluzej sa mlodzi. No chyba ze niektore dwudziestolatki, co zamierzaja byc starcami po trzydziestce. Ale dziecko to nie produkt, powinno sie pojawic dlatego ze ludzie sie kochaja a nie jako proba naprawy zwiazku.

Gość puk*
właśnie, to wyłacznie wasza sprawa. Nie ma co tak czepiac, po prostu zapytał