Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania_z_zielonego_wzgórza

Dziewczyny nie pijcie coca-coli light jak sie odchudzacie

Polecane posty

pijecie ją tylko dlatego że ma mało węglowodanów (czy też nie ma ich wcale), a nawet nie wyobrażacie sobie jak bardzo ona jest niezdrowa. Z resztą jak każda kola, czy kolorowy napój gazowany. Ja już od dawna nie piję takich rzeczy, bo jakoś tak intuicyjnie wiedziałam że to nie jest zdrowe i dobre dla mojego organizmu. A ostatnio był nawet program w tv na temat koli i jej negatywnych skutkach dla naszego zdrowia. Ona przyczynia się do powstawania osteoporozy u kobiet. Czy samo to że rozpuszcza rdzę nie działa Wam na wyobraźnię? Przemyślcie to, bez koli naprawdę da się żyć.

Gość malagga
zdaję sobie sprawę z negatywnych skutków jej picia, ale lubię to więc pozwalam sobie raz na kilka tygodni. Do myślenie może dać jeszcze to, iż colę profilaktycznie można stosować zamiast ''kreta" do rur - raz w tyg. 1 szkl....

no właśnie o tym mówię :-) raz na kilka tygodni niech już jest,ale z tego co tu czytam są dziewczyny które potrafią wypić jeden litr każdego dnia, to jest przerażające

Gość Cipex
Ja nie piję coca-coli light bo jej nie lubię!Wolę wodę!!!I masz rację w 100% to największy syf jaki znam.Mój chlopak odrdzewia nim śruby gdy naprawia samochód!!

Gość malagga
niektóre moje koleżanki piją na diecie TYLKO cole light bo twierdzą ze jest bardziej sycąca nic woda bez gazu :D

Gość Cipex
Ale jak miałam kiedys zatrucie i rzygałam jak kotka w ciąży pan doktor kazał kupić mi coca-colę,odgazowac ją i wypić.I wiecie co gorączka spadła i rzygać przestałam ot co!

ehh :-) ja ostatnio nawet polubiłam picie zielonej herbaty :-)

Zgadzam się!!!!!! Nie pije tego świnstwa...raz, że dla mnie jest za słodka, a 2 ze rzeczywiście jest to tzw odrdzewiacz. Wrzudźcie sobie monete do szklanki z colą na jakies 10-15 min, to zobaczycie jaki będzie skutek bleeeee.... :/

Gość Cipex
Tak znam takie artystki co to piją tylko cole,ale to anorekty więc nie ma o czym mówić.

Gość Cipex
O zielona herbatka jest superrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!

Gość MARIOLA Z OPOLA
ja nie pije zadnych napojow gazowanych-chyba ze sporadycznie-nie potrzebuje ich,tym bardziej coca coli:/

Gość amozeeee
Cola Light jest tez kaloryczna, bo zawiera karmel (skarmelizowany cuekier) jako barwnik!

Gość malagga
Cipex, tak to prawda, cola jest skuteczna przy zatruciach - bardzo skuteczna kiedy wystepuja wymioty i biegunka jednoczesnie, z tego prostego powodu ze zabija bakterie. Mozemy sobie tylko wyobrazic, ze zabija nie tylko te ''złe", działanie przy zatruciu przypomina zastosowanie coli np w odrdzewianiu.

Gość brakujaca823
Ja nie piłam coli nawet jak nie byłam na diecie a w diecie to tym bardziej;) po co się zatruwać takim świństwem;) ja odchudzam się jedząc zdrowo ;) do tego przyjmuję suplementację Afrykańskie Mango http://szczupla-kobieta.pl biegam a efekty same przychodzą;)