Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna z motylem w ręku

jak namówić Go na seks?

Polecane posty

miłość mego życia po kilkukrotnym seksie stanowczo odmawia współpracy i dalszego seksu... jestem załamana. jak go przekonać??? pragnę go tak, że mózg mi płonie...

Gość jak się tłumaczy
dlaczego nie chce ?

Gość może on ciebie nie pragnie
no jesteś pusta i głupia jak but?>??? A moze jesteś po prostu brzydka/ gruba/ nie w jego typie i on nie ma ochoty???? Sory, ale każdy człowiek ma prawo do własnego zdania. A ty nie masz prawa nikogo do niczego zmuszać. Gdyby ciebie ktoś zmuszał, to od razu byłby gwałt. A jak ty zmuszasz faceta, to jest spoko?:O

Gość czego wyzywasz od razu
dziewczynę? co ma jej tusza,rozum do jego prawdziwej milosci? dla ciebie zycie to seks i zapewne jestes piekna,bo chce cię rabac?

:D na kolana i rob swoje skonczy jak cie przeleci proste jak...:P

nie jestem ani pusta ani głupia. poza tym... skoro miesiąc temu mu się podobałam na tyle, że się ze mną kochał, to co się teraz zmieniło? wiem jedno - on uważa seks pozamałżeński za grzech i ma poczucie winy. jednak z drugiej strony ma temperament i wyznał mi, że nie wytrzyma i będzie się onanizował. Skandal :O

Gość JackXL
JAK DZIEWCZYNA MA MASTURBOWAĆ MĘŻCZYZNĘ? Znajomość metod pieszczenia męskiego członka i jąder jest bardzo przydatna. Masturbacja sprawia przyjemność mężczyznom w każdym wieku, a starszym dodatkowo pomaga w uzyskaniu erekcji. Zazwyczaj wystarczają proste ruchy dłonią, ale bardziej wyrafinowane techniki pozwalają spotęgować orgazm. Najlepiej zapytać partnera o jego upodobania i zastosować się do jego wskazówek. Najbardziej wyrafinowaną sztuką masturbacji mężczyzny przez kobietę jest miłość francuska (oralna, robienie loda, obciąganie, ssanie itp..) Nie ma delikatniejszego narządu jak usta i język (uwaga na zęby). Część mężczyzn takie zabiegi Pań bardziej ceni i przeżywa niż normalny stosunek a gdy partnerka na koniec połyka wytryśniętą do ust spermę facet jest w dziesiątym niebie. Co czyni miłość oralną tak atrakcyjną dla mężczyzn? Otóż masturbacja ustami jest bardzo delikatna a jednocześnie idealnie pobudzająca, do tego dochodzi czynnik psychiczny oddziaływujący na ego mężczyzn, co jest dodatkową silną podnietą. Każdy facet, choć raz pragnie tego spróbować i potem już nie poprzestaje na tym jednym razie. Techniki seksu oralnego są, różne, Podstawą jest by robić to z takiej strony by język przesuwał się po wędzidełku, by wkładać penisa jak najgłębiej w usta, masować a raczej pieścić żołądz i ujście cewki językiem, by pozwolić mężczyźnie przynajmniej wytrysnąć całą dawkę spermy do ust, po czym albo spermę połknąć albo dyskretnie wypluć do chusteczki. Żony, które nie zgadzają się na taką formę miłości (choćby od czasu do czasu) narażają się na niewierność swoich partnerów, same kierując ich w usta prostytutek, które za niewielką kasę robią to hurtowo. Na większość mężczyzn w trakcie masturbacji czy seksu oralnego pieszczoty jąder działają bardzo odprężająco, pod warunkiem, że wykonuje się je delikatnie. Zbyt mocny uścisk łatwo wywołuje ból. Jedną dłonią chwyć członek partnera, a w drugą weź mosznę z jądrami i pocieraj jego krocze (obszar między jądrami a odbytem). Podobnie jak w mosznie, w kroczu znajdują się liczne zakończenia nerwowe, a jego wrażliwość oznacza, że doskonale reaguje na bodźce dotykowe. Worek mosznowy jest męskim odpowiednikiem kobiecych większych warg sromowych i jego głaskanie, całowanie czy pieszczenie dostarcza bardzo przyjemnych doznań, jednak na ogól nie prowadzi do orgazmu. W kroczu znajduje się także męski gruczoł prostata, . Stymulację prostaty robi się palcem włożonym w odbyt. Rzadko, która partnerka lub sam mężczyzna zgadza się na takie pobudzanie. Może ta forma będzie mu bardziej odpowiadać Pozdrawiam JackXL