Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majeczka chora

Antybiotyki a biegunka i wymioty ... WEJDŹ PROSZĘ !!!!

Polecane posty

Gość majeczka chora

od 4 w nocy jest mi ciagle niedobrze, dźwiga mnie na wymioty, mialam biegunkę dwa razy. Antybiotyk biorę od 3 dni ale jestem chora na zatoki co robić w takim wpadku???

Gość marcia 2003
Umojej 3 letniej córki bylo to samo.miala antybiotyk i do tego grype zoladkowa.Lekarz kazal wszystko odstawic bo antybiotyk nie dziala bo i tak masz biegunke i zwracasz .aLE JA NIE JESTEM PEWNA.mOZE U CIEBIE TA BIEGUNKA I WYMIOTY SA PO ANTYBIOTYKU?

Gość marcia 2003
NAJLEPIEJ ZADZWON DO JAKIEGOS LEKARZA-NAJLEPIEJ SWOJEGO

Gość majeczka chora
dzieki marcia jestem juz tak wykończona, nie mam siły na nic :(

Gość ewqa2
A moze masz biegunke od antybiotyku? KOniecznie skontaktuj sie z lekarzem.

Gość majeczka chora
Od wczoraJ nie biorę antybiotyki, jest mi lepiej jednak po jedzeniu dalej mialam biegunkę. Przychodznia w soboty zamknięta i jutro też dopiero w poniedziałek będę mogła pójść do lekarza :( nie wiem czy barać coś na tę biegunkę, tyle lekarstw wymieszam :/

Antybiotyk niszczy florę bakteryjną w jelitach -----> stąd biegunka!!! Zapamiętajcie, że jak bierzecie antybiotyk, to musicie uzupełniać te bakterie----> możecie kupić sobie LAKCID,LACIDOFIL, mają dużo tych bakterii. Ponad to w czsie brania zntybiotyku jedzcie JOGURTY, ale te z naturalnymi szczepami bakterii - ----> dużo tego jest własnie w ACTIMELACH, kefiry itp. oczywiscie lakcid też----> oba, razem Jeżeli jednak już pojawi się biegunka, to broń Boże jogurty, bo pogorszycie sprawę. Polecam Tobie: Lakcid( w aptekach), lekkostrawba dieta----> banany, chlebek ryżowy, 0 mąki i mleka!!! tak ze 2 dni+ smekta(też z apteki) Powinno przejsć szybko:) Pozdrawiam