Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie do nauczycieli

Do Nauczycieli

Polecane posty

chciałam zapytać czy jak jestem nauczycielką i chcę zabrać dzieci po szkole na wycieczkę autokarem do innego miasta to muszę wykupywać im dodatkowe ubezpieczenie? Czy wystarczy to co w szkole mają?? Proszę o odpowiedź osoby które cokolwiek na ten temat wiedzą ;)

Dziękuję, gdybym miała taką możliwość, zrobiłabym to, lecz nie mam więc pytam tutaj na forum :)

Gość gdybym miala taka mozliwosc
wypieprzylabym stad wszystkie debilne tematy :O co znaczy nie masz mozliwosci? telefonia padla na calej linii? i jesli napisze ci wierutna bzdure, to uwierzysz?? komus niewiadomo komu z forum uwierzysz?? nauczycielka cholera :D

Gość Przede wszystkim
musisz mieć skończony kurs dla kierowników wycieczek, bo inaczej nie wolno tobie jechać z dziećmi na żadną wycieczkę :-D

Gość Co ty opowiadasz
W twojej szkole nie ma dyrektora, księgowej czy chociażby koleżanek i kolegów, ktorzy by tobie powiedzieli jak należy robić wycieczki z dziećmi ? To nie taka prosta sprawa, bo jak coś nie daj Boże się stanie to idziesz siedzieć

Haloo ludzie, gdzie ja napisałam że ejstem nauczycielką :) NIE JESTEM NAUCZYCIELKĄ ani nie organizuję żadnej wycieczki - moje pytanie jest czysto teoretyczne

Gość chwalipieta bez kopieta
a ja jade na wycieczke tygodniowa do Londynu we wrzesniu z klasa :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

chwalipięta A ja zastanawiam się własnie czy wysłać swoje dziecko z nauczycielką od polskiego na wycieczkę do Krakowa bo ona zapewnia że nie trzeba dodatkowych ubezpieczeń, ale wycieczke wymyśliła sama, i odbywac sie bedzie ona w sobote bez wiedzy dyrektorki. Nie wiem co o tym myśleć :D ale zamiast mi pomóc to mnie zbesztali mądrale tego forum ;)

Gość jbuy8iu
nie można organizować wycieczki bea wiedzu dyrektora nauczycielka powinna mieć ukończony kurs wymagana zgoda rodziców na wyjazd dziecka dodatkowe ubezpieczenie nie jest wymagane, jeśli org. to szkoła ale jeśli to nie jest pod egidą szkoły, bo dyr nic nie wie, to jak ma wystarczyć ubezpieczenie szkolne? to jakis absurd nauczycielka jest młoda i głupia albo stara i głupia albo zwyczajnie głupia p.s. dodatkowe ubezpieczenie zawsze można wykupić kto jest organizatorem takiej wycieczki? bo sama nauczycielka na pewno nie może chyba że chce skończyc w więzieniu zresztą kartę wycieczki ktos podbija szkoła lub biuro turystyczne a nie osoba fizyczna

Gość gdybym miala taka mozliwosc
"chciałam zapytać czy jak jestem nauczycielką ..." no chyba ze czytac ze zrozumieniem nie potrafie :)

No właśnie - nie umiesz. "CZY jak jestem nauczycięlką" nie równa się "jestem nauczycielką" :) jbuy8iu -> serdecznie dziękuję za odpowiedź, chyba się przejdę do szkoły. Miłego dnia