Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość little baby 28

Wyobraźcie sobie taką sytacje...

Polecane posty

Gość little baby 28

Oglądalismy wczoraj mecz z chlopakiem popijając piwko,kiedy sie skonczylo nam jeszcze sie chcialo i zamowiklismy taksowką Zamowil tatre, ja odrazu mu powiedzialam zeby zamowil tą zoltą, bo są tez inne, te mocniejsze, a takich nie lubie on nic nie powiedzial przez telefon przyjezdza taksowkarz oczywiscie z tatrą mocną :O a on na mnie zly, ze to przeze mnie bo wykrakalam :O mamy prawie po 30 lat, a zobaczcie o jakie rzeczy mnie posądza :O

Gość ale masz
problemy

Gość ostatnio bylo w tv ze
no tragiczna sprawa ... mozna sie zachlastac ...

Gość blablablablablabla
ten jego tekst byl absurdalny natomiast zastanawia mnie czy tak zdesperowani byliscie zeby taksowka sciagac zapas piwa czy nie macie co z kasa robic... ale nie moja sprawa, tyle ze na wyobraznie mi podzialalo, bo mi byloby szkoda pieniedzy

Gość little baby 28
od czasu do czasu mozna sobie pozwolic, taksowka kosztowala chyba z 5-6 zl. ;) zazwyczaj wychodzimy gdzies do knajpki, ale wczooraj siedzielismy w domu, sklepy pozamykane bo pono no i taksa zostala ;) kasy z pewnoscią nie mamy jeszcze za duzo, ale chcialaby aby kiedys tak bylo :D

Gość little baby 28
pozno mialo byc

Gość blablablablablabla
zycze tobie i sobie zeby stac nas bylo na wysylanie odrzutowca po zakupy do Paryza a taksowki macie tam niebywale tanie ja mieszkam w duzym miescie, dookola mam mase sklepow do pozna otwartych i jakies czynne cala dobe, natomiast taksowki, zwlaszcza w porze nocnej sa bardzo drogie

Gość PRZY TAKIEJ
rozrzutności to napewno w przyszłości bedziecie miec dużo pieniędzy :-D