Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość owieczka28

DLACZEGO MŁODSI FACECI WOLA STARSZE LASECZKI??

Polecane posty

Gość owieczka28

Gość owieczka28
mILAM OKAZJE sprobowac zmlodszym i starszym i powiem Wam ,ze moje spostrzezenia sa rozne.Lubie starszych doswiadczonych facetow ,takich ktorzy wiedza co zrobic zeby6 dogodzic kobiecie ,ale...... Wlasnie i tu pojawia sie to ale .... taki niewinny ,mlody ,niedioswiadczony towarek .....mmmmmmmmmm

Gość ciekawska dziewczyna
to nie reguła

Gość a ja wole
zdecydowanie mlodziutkie .. takie 16-20 lat panienki.. są najfajniejsze

Gość gość
O rany, jesli to co piszesz jest prawdą, to jest dla mnie nadzieja :D

Gość barbara cudna
hej ja mam 30 lat prawie meza juz ale z racji tego ze wygladam dokladnie tak jak 20 latka chlopcy mlodzi mysla ze jestem w ich wieku slodkie to jest,pol roku temu mialam krociutki romans z 18 letnim chlopakiem,dosyc wybujalym jak na te lata i powiem wam ze chlopcy w tym wieku sa jeszcze nie wytrawnymi kochankami -najwazniejsze dla nich by szybko wejsc w kobiete ,a taki 40 jest boski w tym co robi,wytrawny tak jak wytrawne wino👄

Gość gość
Kurde, ja sie lapie na tym, ze mi tez sie mlodsi podobają:o

Gość gość
taaa, chyba na miesiące Hard:D. Ktory jestes rocznik?>

Gość gość
Miales na mysli, ze jestes 2 lata ode mnie starszy, hmmmm? No nie badz taki, napisz:o

no napisalem przeciez to wydarzylo sie w roku moich narodzin :D Wydarzenia w Polsce styczeń - zima stulecia. 13 stycznia - podwyżka cen benzyny i olejów o 1 zł na 1 litrze 14 stycznia - Ryszard Reiff został przewodniczącym stowarzyszenia PAX 24 stycznia - spotkanie Edwarda Gierka z prymasem Stefanem Wyszyńskim w Warszawie 31 stycznia - komunikat GUS-u za 1978 rok - średnia płaca wynosiła 4680 zł. 15 lutego - Wybuch gazu w rotundzie PKO w Warszawie spowodował śmierć 49 osób. 2 marca - Proces Kazimierza Świtonia, twórcy wolnych związków zawodowych w Katowicach. Wyrok skazujący na 1 rok więzienia, wywołał powszechny protest i spowodował uwolnienie już po 4 dniach 3 marca - W Warszawie oficjalnie zapowiedziano wizytę papieża Jana Pawła II do ojczyzny 12 marca - I sekretarz KC PZPR Edward Gierek udał się z wizytą do ZSRR. 20 marca - strajk na wydziale W-4 Stoczni Gdańskiej, na tle płacowym, zakończony po osiągnięciu kompromisu. 8 kwietnia - Edward Bernard Raczyński objął funkcję prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej na uchodźstwie. 13 kwietnia - zjazd SPATiF wybrał Gustawa Holoubka ponownie na prezesa. 18 kwietnia / 19 kwietnia - W nocy, dokonano próby wysadzenia pomnika Lenina w Nowej Hucie. 30 kwietnia - klęska wiosennych powodzi nawiedziła północno-wschodnie i centralne rejony kraju. Najwięcej ucierpiały Pułtusk i Ostrołęka. 13 maja - episkopat ogłosił program wizyty Jana Pawła II w ojczyźnie. 19 maja - Konserwatorium \"Doświadczenie i Przyszłość\" przesłało najwyższym władzom państwa raport o stanie Rzeczypospolitej i o drogach jej naprawy. 26 maja - w Krakowie Krzysztof Kieślowski zdobył główne nagrody na Festiwalu Filmów Krótkometrażowych za filmy \"Z punktu widzenia nocnego portiera\" oraz \"Siedem kobiet w różnym wieku\". 30 maja - oświadczenie KOR \"w sprawie dramatycznej sytuacji gospodarczej, społecznej i moralnej w PRL. 2-10 czerwca - Miała miejsce pierwsza wizyta papieża Jana Pawła II w Polsce. 22 czerwca - powodzie w południowej części kraju. W Wałbrzychu np. niewielka rzeka Pełcznica w czasie powodzi zalała 585 budynków mieszkalnych, 1850 piwnic, 30 zakładów pracy, 3 przychodnie lekarskie, 5 żłobków. 19 lipca - w przeddzień 35-lecia PRL-u w Lublinie Edward Gierek odsłonił pomnik Bolesława Bieruta 22 lipca - Wśród laureatów nagród ministra kultury i sztuki znaleźli się m.in.: Igor Newerly, Teodor Parnicki, Zygmunt Hübner, Zbigniew Raszewski, Igor Przegrodzki, Tadeusz Baird, Teresa Żylis-Gara 29 lipca - podwyżka cen paliwa: benzyna i olej napędowy droższe o 2 zł za litr. 29 lipca - Na Wybrzeżu powstał Ruch Młodej Polski. 18 sierpnia - W Polsce złożył wizytę kanclerz RFN Helmut Schmidt. 19 sierpnia - w stoczni gdańskiej Edward Gierek spotkał się z 300-osobową grupą pracowników przemysłu okrętowego. 1 września - Została utworzona Konfederacja Polski Niepodległej. październik 20 września - w Katowicach odbył się XII Zjazd Historyków Polskich. 8 października - Rozpoczęła się wystawa Polaków portret własny w Krakowie. Odbył się pierwszy koncert w Jarocinie. 25 października - w Warszawie otwarto Instytut Francuski 30 października - USA udzieliła Polsce kredyt konsumpcyjny w wysokości 500 mln USD. 30 października - w polskich kopalniach doszło do katastrof (Kopalnia Dymitrow - 33 zabitych górników, Kopalnia Silesia - 22 zabitych górników). 15 listopada - w celu wzmocnienia rynku krajowego można było wywozić bez cła upominki o łącznej wartości do 1 tys. zł, a nie jak dotychczas do 2 tys. zł 28 listopada - spotkanie Edwarda Gierka z Jarosławem Iwaszkiewiczem 30 listopada - najstarszy teatr amtorski w kraju \"Fredreum\" w Przemyślu obchodził 110 lat działalności. 8 grudnia - otwarcie nowego gmachu Teatru Muzycznego w Gdyni, którego budowę zainicjowała, zmarła przed rokiem, Danuta Baduszkowa. 23 grudnia - Pymas Polski Stefan Wyszyński w telegramie do biskupów nazwał zamiar odgrodzenia trasą szybkiego ruchu Jasnej Góry od miasta \"barbarzyństwem, dla którego brak słów oburzenia\".

Gość gość
uuuuuuuuuuu, ale zagwostka teraz:D, ale tak sie sklada ze juz wiem:P

Gość moti
ja wole starsze kobiety.sa seksowniejsze i piekniejsze.napewno nogi strsze ca ladniejsz niz mlodsze i wolgule bisut.i sie lepiej kochaja

Gość gość
To teraz gadaj jaki znak zodiaku, zobaczymy ile m-cy jestes starszy.

Gość 1983

Gość gość
to jakis rok i 4 miechy jestes starszy kolego;)