Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Deysi

Tabletki i ciaza?

Polecane posty

Mam takie pytanie, troszke dziwne.Czy biorac tabletki antykoncepcyjne mozna zajsc w ciaze i skad wtedy wiadomo ze jest sie w ciazy (w trakcie zazywania tabletek) Wystapi wtedy np.brak okresu?

Teorytycznie można, ja miałam obsesję na tym punkcie, brałam i wiecznie chodziłam zestresowana. Ale nie zaszłam, brałam tabletki ponad rok. Jeśli już się w ciąże przy tabletkach zajdzie to okresu nie powinno się dostać, chociaż brak krwawienia z odstawienia w przerwie nie musi od razu oznaczać ciąży. To wiem, sama przerabiałam:D

Dzieki bardzo:) to mnie meczy,bo przeciez nie bede co miesiac robila testu ciazowego:P ja na dzidzie jestem gotowa, ale moj partner jeszcze sie nie czuje na silach:P

Nie martw się, prz tabletkach jest naprawdę minimalna szansa na zajście w ciążę:) Musisz pilnować, żeby nie zapominać o godzinie przyjmowania, uważać na kombinacje z antybiotykami i wszystko będzie w porządku. Też niedługo wracam do tabletek także pwodzenia. A już beirzesz czy dopeiro zamierzasz?

Biore juz od 4 miesięcy tylko ze dopiero od miesiaca kochamy sie na \"calość\":) . I nie przeraza mnie tyle fakt zajscia w ciąże,co strach ,że zajde i nie bede wiedziala ze jestem i bede trula tabletkami dziecko:) Pozdrawiam:)