Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ardnaskela

Jak Wam sie podoba imie Alan??

Polecane posty

Gość gość
Jak rozsadne osoby moga pisac ze imie Alan kojarzy sie z patologia ...ja sama mam rocznego synka Alanka i innego imienia dla chlopca sobie nie wyobrazam zadne inne mi sie nie podobaja uwazam ze to imie jest najpiekniejszeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość gość
Alan zawsze kojarzył mi się z analem :D. A poza tym wg mnie to imię jest takie sobie. Ni ładne, ni brzydkie.

Gość gość
alan, anal... mam kolege Alana, jest gejem.

Gość gość
Wlasnie taki znany Alan-Delon,narazil sie gejom,oficjalnie twierdzac,ze ich relacje sa contra natura... A co do pisania o patologii w odpowiedzi na proste niby pytanie,jak w temacie,to,,,jest to choroba tego forum...Dla niektorych takie uniwersalne slowo :/

Gość gość
U mnie przy gimnazjum dawno temu przez płot mieszkał Alan, i pochodził z patologicznej rodziny. Już wtedy wszystkim to imię kojarzyło się z analem. Sory ale tak się po prostu kojarzy.

Gość gość
Mnie nigdy w zyciu z analem sie nie skojarzylo to imie...I kto tu jest normalny,pytam :D

Gość gość
Dobre :D :D

Gość gość
Alan swietne imie, Gabrys takze:)

Gość Olar
U mnie na podwórku jest młode małżeństwo (przyjechało z wiejskich slumsów - w ramach "naprostowania"). Chłopiec ma 10 lat i ma na imię alan właśnie - jest bardzo patologiczny i już widać, że będzie z niego dresiarz - tak właśnie mi się to imię kojarzy.Poza tym jak ktoś go na podwórku woła to słychać "ALARM" zamiast "alan". A to z analem dobre - nigdy tego nie słyszałem, ale od dziś będę tak wołać na każdego anala :D

Gość gość
Mam 5-letniego synka Alanka i uważam,że to bardzo ładne imię. Jesteśmy z mężem ludźmi z wyższym wykształceniem a pisanie,że jakieś imiona są patologiczne bądź nie świadczy tylko o ich autorach. Każdy ma swój gust i to jest piękne.

Gość gość
Ja również mam w domu Alanka i to cudowny,mądry chłopczyk a tym,którym się nie podoba się to imię trudno. A o jakimkolwiek przekręcaniu tego imienia nie słyszałam-może nie którym złośliwym przydałby się laryngolog.

Gość gość
Bardzo ładne w końcu imię mojego męża:)

Gość gość
U nas dzieci na Alana w piaskownicy wołają Anal lub Analek myśl że są za małe na to aby wiedzieć co to znaczy a imię po prostu przekręcają ...... jest tyle ładnych imion Alan do nich nie należy

Gość gość
Dziwne,bo mam w klasie Alanka i jeszcze nikt nie przekręcił jego imienia.

Gość a nie lepiej nauczyc dziecko
a mozecie mi powiedziec dlaczego Polki mieszkajace w Polsce wymyslaja jakies dziwne niepolskie imiona? a zeby bylo smieszniej to u mnie (mieszkam w Szkocji) tez jest duzo Alanow i wszystkich jakich znam to sa polskie dzieci. dziwi mnie to ze mieszkajac w polsce nie dajecie dzieciom polskich imion. To ja mieszkajac za granica prawie 10 lat dalam corce urodzonej w UK polskie imie

Gość gość
Najpierw sprawdz jakie to sa te polskie imiona :) jestem ciekawa ktore ci sie podoba :)

Gość gość
Mi się bardzo podoba. Miałam tak nazwać synka ale w ostatniej chwili zmieniłam zdanie

Gość gość
alan = anal

Gość gość
do gość @2013.10.07 Faktycznie, wykształcenie wyższe bardzo wiele tłumaczy. Musicie być bardzo mądrzy, wspaniali i tacy bogaci (intelektualnie i finansowo), faktycznie imię Anal waszego synka musi więc kojarzyć się z wyższymi sferami. W końcu wśród ludzi z wyższym wykształceniem nigdy nie było patologii. (w praktyce to jednak najczęściej jest tak, że dzieci lekarzy, prawników i innej patologii z wyższym jest jakby wyjęta ze slumsu).

Gość gość
moja koleżanka ma alanka i zawsze się właśnie boję, że zapytam, co u analka :D normalnie pilnuję się jak nie wiem, ale tak sobie wkręciłam że mi się już język plącze :D kiedyś jak nic się pomylę :D

Gość gość
przereklamowane to imię

Gość gość
Patologią to jest przerabianie imienia na Anal, no ale czego spodziewać się po mamuśkach z inteligencją jamochłonów, podniecających się głupotami. Zal mi tylko waszych dzieci bo rodzice na poziomie nie pozwolą się im bawić ze swoimi.

Gość Mam na imie Alan
Macie jakis problem do mojego imienia? Mam 18 lat i szczerze w c***u mam czy ktos na mnie wola Anal czy tez nie.. Zazwycaj odpowiadam ze takie zabawy z domu ma chlopak czy dziewczyna nie wynosic. Mam ladne imie i goncie sie. ;d

Gość gość
Imie jak imie.A patologia,to przerabianie na anal,jak juz napisano...

Gość gość
Gdybym miała synka, to miałby właśnie na imię Alan.

Gość gość
Witam. Za dwa miesiące spodziewam się synka. Od trzech miesięcy albo i więcej wybrałam dla niego imię Alan mój partner był.przeciwny ale też juz się przyzwyczaił i polubil te imię. Jednak tak jak tu na forum tak i w realu zdania są podzielone a nawet mam wrażenie ze w wiekosci osób te imię się nie podoba z tym "analem :/" myslam że dzieci wnszkole na to nie wpadna jednak widze ze się pomyliłam. Nie wiem co mam robić bo z jednej strony nie wyobrażam sobie innego imienia a z drugiej strony te komentarze i miny osób którym mowie jak mój syn bedzie miał na imię dają mi wiele nie pewności. Imię piękne tylko ludzie zalosni jak można przekręcać imiona jeszcze w taki sposób. A z ta patologia w tych komentarzach to juz przegięcie

Gość gość
Utożsamianie danego imienia z grupą społeczną jest chore! Imię Nicola mi również się nie podoba fakt jest często nadawane ale nie stwierdzam akurat że nadaje je patologia,bardzo często wydżwięk tego imienia słyszy się w serialach !!podejrzewam że stąd moda na to imię!tak samo imię Alan swojego czasu w telewizji wszędzie pojawiało się imię Alan (młody aktor) .....

Gość gość
W rodzinie patologicznej, która o zgrozo mieszka obok są Alan i Nicola.... No comment