Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chora Ale na co

UPŁAWY - skąd się biorą i jak je zlikwidowac ??? POmocy..

Polecane posty

Gość chora Ale na co

mam pytanie do ginekologa lub osoby, która spotkała sie z czymś takim.. Od 5 lat mam upławy ( pojawiły sie one rok przed 1 miesiączka). i tak naprawde zaden z 3 ginekologów nie wie co mi jest. Uzywałam wiele czopków, tabletek, masci, przemywanie itp ale nic nie pomoglo. Miałam robiony 2 lata temu wymaz, wyszły jakies pałecz Collie i jeszcze jedno, uzyłam paczke antybiotyku i na 2 wymazie juz wyszło ok. ( cały czas te upławy- biało- bezbarwne, brzydko pachnące i 24godz/h Miesiac temu miałam robiony znów wymaz, zanowu wyszly te pałeczki. Lekarka (cporawda nie gin) twierdzi, ze moze to byc z braku higieny, ale to niemozliwe. Ponadto w sierpniu 2006 miałam ostatnią, wywoływaną miesiaczke po Luteinie. od tamtej pory miesiaczki brak, a miesiac temu na Igs na kazdym jajniku wyszło po ok 12 pecherzyków. Co to oznacza?? Skad to sie mogło wziac? Bardzo prosze, pomóżcie. (Mam 18 lat)///

Gość chora Ale na co
pomoze mi ktos???

jak my mamy Ci pomoc jak zaden ginekolog nie wie co sie dzieje?? zadna z nas lekarka nie jest, nawet jakby byla, na odleglosc diagnozy sie nie stawia:( powodzenia pozdrawiam

Gość chora ...
podnosze temat.. Bardzo rposze..wypowiedźcie sie...

Gość chora ...
Moze ktos miał z czymś takim doczynienia?? Czym to moze grozić? Słyszałam ze moga byc późneij problemy z dziećmi...

idz do innego ginekologa, moze on bardziej rozwieje Twoje watpliwosci. watpie, ze uzyskasz tutaj sensowna wypowiedz:(

Gość no to może poczytaj sobie
o tych pałeczkach Collie jak piszesz, a tak nawiasem to chyba chodzi o bakterie E.coli czyli pałeczki okrężnicy

Gość chora
Jeszcze ktos spotkał sie z czymś takim ? Niby czytałam w internecie o tych paleczkach..ale to niby od surowego miesa.. no i w jelicie grubym... Wiec to raczej odpada :/

Gość chora
miałaś robione usg?

Gość chora
tak. miałam, ale wyszły tylko pecherzyki na jajnikach. ale to chyba z powodu braku miesiączek.... :(

Gość trishka
hej ja ci radze jak najszybciej isc do jakiegos innego ginekologa,z tego co mowisz wynika ze masz bardzo powazny problem,brak miesiaczki,pecherzyki,bakterie i niby lekarz nie wie co ci jest??to powiedz mu dowidzenia i szukaj najlepszego jakiego tylko sie da!pozdrawiam,trzymja sie,no i wlasnie pamietaj ze na ym forum nikt nie da ci 100%-ej odpowiedzi bo lekarzami nie jestesmy,dzielimy sie tu tylko swoimi wrazeniami i przezyciami a kazdy ma inny organizm wiec pedz do innego lekarza!

Gość chora
tak. wybieram sie do innego, ale chce jeszcze raz isc do tego poprzedniego z wynikami badań, na które mnie nie skierowała:/. sama musiałam sie prosic.. :/

Gość magdag_1988
Co prawda miesiaczka mi sie nie zatrzymała ale co do upłaów mam dokładnie taką samą historie i niewiem co robić zaden lekarz jak dotej pory mi z tym ie pomogł :/