Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weroniiika

jak stracić chłopaka?

Polecane posty

Gość Weroniiika

hej, przy kazdym zrywaniu z chłopakiem było mi bardzo ciezko i smutno. Chciałabym aby to teraz chlopak ze mna zerwał a nie ja z nim. nie chce go ranić i chce go jakos zrazic do siebie nie sprawiajac mu przy tym specjalnej przykrosci. Zadne zdrady nie wchodzą w gre. Macie jakies pomysły???????

Gość ile masz latek
?

Gość pola pola
Pogadaj z nim a nie zachowuj się jak dzieciak...jak można być tak infantylnym...no chyba,że masz 15lat to wtedy całkiem zrozumiałe...

Gość Weroniiika
20

Gość Weroniiika
nie rozumiecie. Ja nie chce go zranic! Za bardzo go lubie. Bylismy ze soba ponad rok. Ja wiem ze on mnie bardzo kocha i by to bardzo przezył. Wiem ze to troche dziecinne ale ja nie umiem z nim zerwac

Gość pola pola
A nie bardziesz go zranisz jak będziesz kręcić...każdy chce być traktowany poważnie i pewnie sama też byś chciała by był z Tobą szczery...dalej myśle że to dziecinada...

Gość zacznij spotykac sie z innym

powiedz mu,że to nie ma sensu taki związek,bo ty nie czujesz do niego tego,co on do ciebie i uwazasz,że nalezy to skończyc chociażby z rozsądku,nie łudząc się,że coś się jeszcze może zmienić.oczywiście zaznacz,że jego zalety,że był czuły,kochany,troskliwy itp.dlatego będzie lepiej jak znajdzie sobie dziewczynę,która będzie warta takiego uczucia i je odwzajemni.jak będzie szczerze to nnie zaboli.to tyle.powodzenia:D