Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PJ

Obfite wypadanie brwi... - co robić?!

Polecane posty

Gość do lord_y
napisz co u ciebie

Gość mmmmmmmmmmmmmmm
Hej wszystkim ja też mam podobne problemy i nie wiem co zrobić ale po krótkiej analizie postów wybieram się po krem z witaminami olejek i do dermatologa by skierował mnie na badania analityczne ojjj. Mi również wypadają brwi a rzęsy rosną każda w inną stronę chciał bym kogoś poznać osobiści z podobnym problemem by nie czuć się wyjątkowo innym z tym problemem . Pozdrawiam

Gość ....finka
ODSTAWIC SUSZARKE !!!!!!!!!!

Gość ananastazjaaaaa
jeżeli to nie z powodu choroby, np ŁZS czy braku witamin to pomogą takie środki jakie stosuje się w przypadku wypadania włosów, np olejek Khadi

Od paru lat obficie wypadają mi włosy z głowy. Byłem z rok temu u dermatologa i przepisał mi maść Locoid Crelo, po pewnym czasie przestałem brać ten lek, bo nie było żadnych efektów. Miesiąc temu byłem u innego dermatologa, bo od pewnego czasu oprócz włosów na głowie( których mam naprawdę mało), wypadają mi również brwi, też są mocno przerzedzone, a mówiąc szczerze wypadają mi włosy z całego ciała(ale tego nie mówiłem dla lekarza). Dermatolog przepisał mi Loxon 2% do smarowania włosów na głowie, a co do brwi powiedział, że wcale nie mam ich mało i nie zastosował żadnego leczenia. Na razie Loxon nie daje żadnego efektu, no może z wyjątkiem większej ilości wypadających włosów, szczególnie przy jego aplikacji. Z tym, że nie będę miał włosów można się jakoś pogodzić, ale bez brwi będę wyglądał strasznie. :(

Gość AlinkaTurli
U mnie wypadały głównie rzęsy, ale kilka tygodni z Biotebal rzęsy xxl i po problemie. Nie dość, że nie wypadają to są zdrowe i długie, a kiedy je porządnie wytuszuję to wyglądają jak sztuczne.

Gość lola9022
Przede wszystkim trzeba sprawdzic przyczyne, sama z siebie nie dowiesz sie co ci jest, a stosowanie odzywek moze jeszcze ten stan pogorszyc. Moim podejrzeniem bylby nużeniec. Sprawdz sobie na stronie Centrum Walki z Nużeńcem informacje.