Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rajko_ta

Tak bardzo pociąga mnie brat mojego chlopaka!!

Polecane posty

Gość rajko_ta

Jestem z chlopakiem ok 4 lata.. Kochamy sie bardzo. Planujemy wspolną przyszlosc. Jednakk ostatnio nie daje mi spac... jego brat! Jest odemnie 2 lata mlodszy, ma dziewczyne, ale bardzo mi sie podoba. Chodzi tylko o wyglad zewnetrzny.. Przychodze do swojego chlopaka do domu by tylko popatrzec na brata.. z ktorym bardzo dobrze sie dogaduje. On tez mnie bardzo lubi.. Nie chce nic od niego, bo to niemozliwe.. Po pierwsze kocham swojego chlopaka. Po drugie brat jest mlodszy. Po trzecie to brat mojego chlopaka. Pisze tu bo nie wiem czy to normalne? I jak sie tego ozbyć..tego myslenia o nim! Tak bardzo mi sie podoba zewnetrznie, maxymalnie mnie pociąga.. zauroczylam sie. Czy tez tak czasem macie, ze mino wielkiej milosci potraficie zauroczyc sie tak maxymalnie w innej osobie? Meczy mnie to juz.. ale nigdy nikt mi sie tak abrdzo nie podobal...nie pociagal mnie tak.. na jego widok serce bije mi szybciej..a rozmawiac moglabym z nim godzinami. Cos chyba jest nie tak.. Pomozcie.

Gość rajko_ta
nikt nie pomoze

Gość wieśniacka ale jeśli chcesz
minie po paru miesiacach i wtedy docenisz swojego faceta obyś wytrwała

Gość rajko_ta
a myslisz ze to moze swiadczyc o braku milosci do mojego faceta? czy to raczej normalne? i tak nie zerwe z nim.. a co do brata to zosatje tylko patrzenie.

Gość zwariowalasss
a ile masz lat?

Gość rajko_ta
21

Gość to koniec
Wedlug mnie Twoj obecny zwiazek jest przesadzony. Nie ma szans na jego przetrwanie. Skoro potrafisz zauroczyc sie tak bardzo w kims innym to znaczy ze Twoje uczucie do mezczyzny z ktorym jestes nie jest prawdziwe. Ty chcesz zeby bylo bo tyle juz jestescie razem i planujecie wspolna przyszlosc... tak byloby Ci latwiej...wygodniej... ale to nie jest to. Nawet jesli nic nie zrobisz z fantazjami ktore obecnie masz to kiedys podobna sytuacja znowu moze sie powtorzyc a wtedy moze byc tak ze chlopak o ktorym marzysz przed snem bedzie pragnol Ciebie tak samo jak Ty jego i I TAK ZOSTAWISZ OBECNEGO PARTNERA - wspomnisz moje slowa

Gość dfdfdf
to swiadczy ze nie pociaGA CIE twój facet.a to jest juz zle.

ja tez tak mam ale brat mojego chłopaka jest starszy.. ja kocham mojego chłopaka.. ale jego brat mi sie podoba.. to beznadziejne.. czasem mysle jak to by było gdybym z nim była..

Gość rajko_ta
oj rpzeczuwam ze to chwilowe.. ale czy normalne? zeby az tak mi sie podobal..i kurde musialbyc to brat.. wogule musial byc..kiedy jestem szczesliwa z chlopakiem..

Gość mojazajawka193
to koniec - dokladnie

Gość nojak
...jak już serce mocniej bije na sam widok to....to już sama sobie odpowiedz czy się nie oszukujesz.

Gość rajko_ta
jejku nie straszcie mnie... moj chlopakjak najbardziej mnie pociąga.. zauwazylam ze jak dluzszy czas nie widze tego brata to przechodzi mi.. ale jak sie spotkamy to znowu kilka dni mysle o nim.. to glupie. jednak czuje ze moze juz mija? bo coraz rzadziej.. teraz wyjezdzam z chlopakiem na kilka dni.. a tobeda dobre warunki do przekonania sie co jest..

Gość rajko_ta
bellarossa i co zamierzasz z tym zrobic? no a wy wszyscy bedąc w zwiazku.. hm nie macie czasek akcji kiedy ktos inny wam sie spodoba..??

Gość nojak
może to fascynacja ,bo nowe?a 4 lata chodzenia to już trochę przyzwyczajenia.Może daj sobe czas?

Gość rajko_ta
jejku wychodzi ze jednak t problem.. pomozcie co powinnam zrobic by nie rozwalic zwiazku.. bardzo mi zalezy na moim chlopaku.. co zrobic by rozbudzic w sobie nowe fajntazje..ale z moim chlopakiem..jak odświeżyc związek?

wiesz jak do tej pory mowie sobie,ze to moja głupia głowa.. ja juz tak mam,ze to co nie jets moje wydaje mi sie lepsze.. ale ja kocham tego chłopaka z ktorym jestem wiec wynajduje negatywne cechy jego brata:) przyjrzyj sie temu bratu twojego chłopaka napewno ma tysiace wad!

Gość iza-myszka85
Wiesz rajko_ta ja też tak miałam i czasami nadal mam i zabawne ale jesteśmy w tym samym wieku i z takim samym stażem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Powiem tak, że w moim przypadku to uczucie przerodziło sie prawie w nienawiść. A zaczęło się od tego jak brat mojego chłopaka zaczął się z nim kłócić uważając że jest najmądrzejszy. Ja wtedy poczułam jakby te nie miłe słowa dotyczyły również mnie. Obserwój dokładnie co się dzieje pomiędzy nimi a może zrozumiesz który z nich jest Ci naprawde bliski Pozdrawiam

Miłość to też wytrwanie przy ukochanej osobie, wierność, poświęcenie nikt nam przecież nie obiecał, że to będzie łatwe, że nie czekają żadne pokusy, musisz przetrwać tą próbę. Myślę, że to minie, że ochłoniesz, a to co wieczne zwycięży. Do Jego brata odczuwasz pewne uczucia, ale miłość to cos więcej niż uczucia, chyba się zgodzisz.To, że kochasz tego Jedynego nie oznacza, że ktoś nie może Ci się podobać czy to z charakteru, czy z wyglądu, wręcz odwrotnie nie można się zamykać w związku, trzeba poznawać innych ludzi, musisz tylko pamiętać, że są granice, których się nie przekrasz, bo po ich przekroczeniu wszystko jest zbyt trudne aby wrócić, w życiu nie ma powrotów, zawsze idzie się do przodu.A Tobie polecam jeśli wierzysz w Boga: modlitwę jeśli nie: zdrowy rozsądek:) i prace nad swoim związkiem:)

Gość jadzka i jadzka spa
ja brata mojego meza ledwo znosze. wogole dla mnie to by bylo jak kazirodztwo

Gość kasiakasiula
Po prostu nie mogę w to uwierzyć... Spotkała mnie podobna sytuacja, prawie identyczna, z tą różnicą, że ja jestem troszkę starsza... W moim przypadku, gdy nie widzę brata mojego faceta - moje zafascynowanie nie mija, może mniej zaprząta moje myśli ale chęć zobaczenia go - pozostaje...

zauroczylas sie nowym i niepoznanym.Przy zwiazku z 4-letnim stazem czasem tak sie zdarza.Zaloze sie,ze gdybys byla dziewczyna tego przecudownego brata przez 4 lata i miala stycznosc z jego starszym bratem (czyli Twoim obecnym facetem),to tez uwazalabys go za superzajebistego czy tam bardziej-zajebistego-faceta-niz-obecny-chlopak:) Minie Ci po kilku miesiacach.Jesli kochasz swojego faceta,to nie mysl o jego bracie i nie skupiaj sie na nim,tylko na swoim zwiazku.Tyle:)

oj kobity,jak nie bylby to brat,to bylby kuzyn,kolega....Jak macie fajnych facetow i fajne zwiazki,to po co zwracacie uwage na obcych kolesi?daltego,ze u kogos trawa jest bardziej zielona?:)no wezcie...;)

Gość anulkaaaa
tez jestem w takiej sytuacji i tez nie wiem co robic tylko u mnie jest tylke gorzej ze za nim poznałam mojego chłopaka jego brat juz wczesniej mi sie podobał nawet"krecilismy"ze soba troche ale juz o tym nikt nie pamieta bo to bylo kilka lat temu a chłopaka poznałam rok temu

Gość Związek N.
Czy ja wiem , nie przesadzajmy aż tak . Kazdy po pewnym czasie w związku a szczególnie czteroletnim ma chęć zasięgnąć po coś nowego , złamać stereotypy . Uważam że powinnaś przemyśleć za i przeciw tego co mogło by wydarzyć się pomiędzy Tobą a bratem twojego obecnego chłopaka i rozważyć czy to miałoby jakikolwiek sens, i jakie ciągnęłoby za tym konsekwencje . Jeśli kochasz swojego chłopaka to myśle ze to tylko chwilowe przejście które z czasem zaniknie . Mówie o tym ponieważ miałam bardzo podobną sytuacje , można powiedziec że nawet gorszą .Ale dałam rade . Nie martw się tym ,napewno wszystko się ułoży . :) Mam nadzieje że pomogłam i doradziłam . Pozdrawiam

PO PIERWSZE POWINNO BYĆ to brat mojego chlopaka PO DRUGIE kocham swojego chlopaka PO TRZECIE brat jest mlodszy

Gość misia44445555
ja spotzkam sie y bratem naryzcyonego , mamy roczna corke ale nie potrafilam zyc bez jego brata

Gość gość
Ja jestem z chloapakiem 6 lat, ma brata o 15 lat starszego. Wiem ze ja jego pociągam a on mnie , ale nie mamy odwagi sobie tego powiedzieć (ale to widać i czuć), chyba oboje boimy sie konsekwencji. Oboje jesteśmy dorośli , on sam. Ale wiem ze siedząc razem w jednym pokoju , nie rozmawiając wypełniamy sobą na wzajem pustkę. Uwielbiam gdy ukradkiem spoglada sie na mnie, kocham jego oczy, ale nim jestem raczej zauroczona , nie zakochana...chyba...Ale nie chce skrzywdzić chlopaka. Wiec czas pokaże.