Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewa36

przeczyszczenie

Polecane posty

Gość ewa36

co na przeczyszczenie(8 dzien zaparcia ) Zaczyna sie bul brzucha

Gość takaa jednaa
założyłam topic, znalazałam sposób na zatwardzenie. Spróbuj, mi to, w przeciwieństwie do innych metod, pomogło. 3 ugotowane buraczki, z łyżką oleju. 2 razy musiałam iść się wykupkać :D

Gość eve1987
ODPOWIEDZIAŁĄM NA TEN TEMAT W TWOIM DRUGIM TEMACIE KTÓRY JUZ TU ISTNIEJE POCZYTAJ:)

Gość teraz to tylko
- przepychaczka

Gość eve1987
nie bierz żadnych środków przeczyszczających bo pomoga Ci na dzien góra 2 i tak Cię przyzwyczaja do tego że do okichanej smierci się smama nie załatwisz a tylko będziesz musiała więcej tego cholerstwa brać. RADA SPRAWDZONA PRZEZE MNIE I DZIAŁANA WSZYSTKICH CODZIENNIE RANO WYPIJ SZKLANKĘ WODY PRZEGOTOWANEJ DUSZKIEM MOŻESZ NAWET PÓŁTOREJ I ZA JAKIES 30 MINU MOŻE CIUT WIĘCEJ ZALEŻY ILE DNI TRWA ZAPARCIE WSZYSTKO SIĘ RUSZY I SIĘ ZAŁATWISZ . TO SERIO POMAGA PRYMITYWNE ALE UWIERZ ZE DZIALA ACHA NAJLEPIEJ DO CZASU AZ TA WODA CIE RUSZY NIC NIE JEDZ ALBO TAK PO PÓŁ GODZINY DOPIERO COS CHAPNIJ NA ŚNIADANKO. JA TAK ROBIE I JEST REWELKA aaaa oczywiście tą wodę to na czczo a co powoduje te zaparcia wiesz?? bo zareygnuj z taich rzeczy jak za dużo czekolady batoników płatków kukurydzianych i takich innych zamulaczy na śniadanie paluszkow krakersów i innych ciasteczek, takie niby zdrowe batoniki jak milkyway minute tez powodują zaparcie i takie inne jak corny to jest all chemia POWODZENIA:-) HEHE

Gość ewa36
pomaga Alax-zastosowalam-weczorem wzielam 3-rano ok-dzis czuje sie lekko i calkiem w pozadku

Gość ewa36
pomaga Alax-zastosowalam-weczorem wzielam 3wieczorem rano ok-dzis czuje sie lekko i calkiem w pozadku

Gość jumper
upupup