JuDziA 0 Napisano Luty 2, 2007 jak zniweczyć i oszukać organizm..w wypadku gdy chce mi sie jeść??... bo czasami to uczuciegłodu jest tak silne że nie daje rady..i wtedy sobie mowie zjem kawalek..ale zaraz idzie ..nie kawalek a całaaa lodowka.itp.. proszę o rade!!>... pliSs! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pij wodę wodę i jeszcze Napisano Luty 2, 2007 raz wodę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość seeeeeeeeeeeeee Napisano Luty 2, 2007 szklanka wody, kawa , rosołek z kostki, myce zębów, zdjęcie zgrabnej modelki w lodówce...moźe coś pomoże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JuDziA 0 Napisano Luty 2, 2007 Wode to pije .... :D i to ze 3 litry dziennie..;p;d aa..kawa..można ją tak złopać naokrągło?... przecierz wypłukuje z organizmu sole itp. itd... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pij wodę wodę i jeszcze Napisano Luty 2, 2007 zdjęcie zgrabnej modelki w lodówce ------ to jest dobre ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość seeeeeeeeeeeeee Napisano Luty 2, 2007 zdjęcie jest dobre ale panom nie polecam. Dwie kawy dziennie możesz wypić śmiało, zmniejszaja uczucie głodu. I jeszcze jedz owoce np. jabłka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aby pozbyć się głodu Napisano Luty 2, 2007 przestań pisać zaciętym shiftem!!!! :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JuDziA 0 Napisano Luty 2, 2007 jabłka..? ale wiesz jak licze kalorie..to wpindalać tyle jabłek..to też nie bardzo..teraz jem około 800kcla i jak zaczne jeśc te jabłka to ..kurcze bd musiala jakos inaczej je rozkladac..hmm>> i jak zwykle problem.. ale sprobuje..bo modelki i inne tym podobne to mam na zeszycie..i w szafie.. zeszyt do liczenia kcal..i zawsze jak zapisuje co zjadlam to sobie tka patrze na nie;p;D^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a Tobie o co chodzi Napisano Luty 2, 2007 z tym shiftem :) ? bo nie "czaje" :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JuDziA 0 Napisano Luty 2, 2007 chbya chodi o to jak napsialam temat tej dyskusji.. ..ale na poczatku też nie zczaiłam;p;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a Tobie o co chodzi Napisano Luty 2, 2007 aaaa wzrok mi sie pogarsza :) chyba z niedozywienia :P ale wogole tego nie zauwazylam he he Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hania290 Napisano Lipiec 19, 2016 Ja pozbyłam się głodu dzięki suplementowi Afrykańskie Mango http://szczupla-kobieta.pl wcześniej ciągle czułam się głodna,ciągle bym coś podjadała a teraz jem regularne posiłki i stosuje suplementację i chudnę ;) w 3 miesiące 24kg;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach