Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JuDziA

Co Zrobić By poZbyć się gŁodu?...

Polecane posty

jak zniweczyć i oszukać organizm..w wypadku gdy chce mi sie jeść??... bo czasami to uczuciegłodu jest tak silne że nie daje rady..i wtedy sobie mowie zjem kawalek..ale zaraz idzie ..nie kawalek a całaaa lodowka.itp.. proszę o rade!!>... pliSs!

Gość pij wodę wodę i jeszcze
raz wodę

Gość seeeeeeeeeeeeee
szklanka wody, kawa , rosołek z kostki, myce zębów, zdjęcie zgrabnej modelki w lodówce...moźe coś pomoże.

Wode to pije .... :D i to ze 3 litry dziennie..;p;d aa..kawa..można ją tak złopać naokrągło?... przecierz wypłukuje z organizmu sole itp. itd...

Gość pij wodę wodę i jeszcze
zdjęcie zgrabnej modelki w lodówce ------ to jest dobre ;)

Gość seeeeeeeeeeeeee
zdjęcie jest dobre ale panom nie polecam. Dwie kawy dziennie możesz wypić śmiało, zmniejszaja uczucie głodu. I jeszcze jedz owoce np. jabłka

Gość aby pozbyć się głodu
przestań pisać zaciętym shiftem!!!! :o

jabłka..? ale wiesz jak licze kalorie..to wpindalać tyle jabłek..to też nie bardzo..teraz jem około 800kcla i jak zaczne jeśc te jabłka to ..kurcze bd musiala jakos inaczej je rozkladac..hmm>> i jak zwykle problem.. ale sprobuje..bo modelki i inne tym podobne to mam na zeszycie..i w szafie.. zeszyt do liczenia kcal..i zawsze jak zapisuje co zjadlam to sobie tka patrze na nie;p;D^^

Gość a Tobie o co chodzi
z tym shiftem :) ? bo nie "czaje" :)

chbya chodi o to jak napsialam temat tej dyskusji.. ..ale na poczatku też nie zczaiłam;p;)

Gość a Tobie o co chodzi
aaaa wzrok mi sie pogarsza :) chyba z niedozywienia :P ale wogole tego nie zauwazylam he he

Gość hania290
Ja pozbyłam się głodu dzięki suplementowi Afrykańskie Mango http://szczupla-kobieta.pl wcześniej ciągle czułam się głodna,ciągle bym coś podjadała a teraz jem regularne posiłki i stosuje suplementację i chudnę ;) w 3 miesiące 24kg;)