Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lenkkaaa

Ktoś z Was używa kropli do oczu visine? Jaki efekt? Pomagają?

Polecane posty

Gość lenkkaaa

Warto je kupić, czy to tylko dobra reklama w telewizji zachęca - a efekt żaden? Często bolą mnie oczy od komputera, a po dłuższym posiedzeniu mam bardzo czerwone. Czy te ktople rzeczywiście są takie dobre? Słyszałam, że to taki niebieski płyn i oczy są potem lekko niebieskie? Czy to jest bardzo widoczne? 🌻

Gość kup je
czy te czy inne trzeba ratować oczy

Gość Margot42
Ja polecam Starazolin.Moim zdaniem skuteczniejsze od Visine. Typowo na alergiczne,przemęczone oczy, na oczy podrażnone po basenie

Gość fgggggggg
To ta sama substancja czynna - visine i starazolin.:)

Gość Andżela Rzepecka
a czy mozna stosować jak sie nosi soczewki...?

Gość fgggggggg
Visine obkurczają naczynia krwionośne - likwidują zaczerwnienie prawie natychmiast i skutecznie. Przynajmniej u mnie. Poza tym nie licz na nic więcej. Nie łagodzą podrażnienia, pieczenia ani uczucia zmęczenia.

Gość lenkkaaa
Dzięki za te podpowiedzi, a ile kosztują te krople starazolin?

Gość man
Ja siedzę przed komputerem godzinami i to codziennie i oczy mnie nie bolą - jednakże białka mam zaczerwienione, to tu to tam - takie krople pomogą?

Gość fgggggggg
Starazolin jakieś 7 zł z czymś - wydaje mi się, ze tyle płaciłam ostatnio. Visine jest droższe, a jak mówię, to to samo.

Gość lenkkaaa
dzięki :) 🌻

Gość annnkowska
Na mnie kropelki działaja słabo, ja zdecydowanie bardziej wole suplement Luteina Bio Complex, dzieki któremu naprawde czuje wielką ulgę jesli chodzi o odprężenie moich oczu.

Gość Klara099
ja z kropli najbardziej lubię ocutears. mało znane w zasadzie, polecił mi je okulista i muszę przyznać że skuteczne. nawilżają oczy całkiem dobrze, dzięki temu oczy nie męczą się aż tak. często główny powód zmęczenia to suchość oczu, a te kropelki idealnie ją zwalczają ;)

Gość karolcia787
ja używam kropli, ale nie visine tylko ocutears. są to całkiem dobre krople firmy santen, mi bardzo pomagają, warto je kupić

Gość kryśśśś
ja słyszałam bardzo negatywne opinie o visine, raczej wszyscy odradzają... za to polecam ocutears. sama stosuję i są super. bez konserwantów, dobrze nawilżają oko, długi okres ważności, no ogólnie bardzo dobre są

Gość Karolina_000a
ja używam kropli ale nie visine tylko ocutears i jestem bardzo zadowolona, pomagają

Gość marrrek
ja stosuję krople lakroft. visine nie znam, bo nigdy nie używałem, ale lakroft są całkiem dobre

Gość Małgorzata_00
visine spróbowałam, ale mi nie spasowały. potrzebuję mocniejszych kropli. dlatego wybrałam emulsję cationorm. nawilża wszystkie trzy warstwy oka, jest bez konserwantów, jestem z niej bardzo zadowolona

Gość gość
Ja tam wolę starazolin niebieski. O wiele lepiej nawilżają oczy i łagodzą podrażnienia, a do tego mają lepszą cenę. Odkąd regularnie ich używam, to mam znacznie rzadziej podrażnione oczy

Gość gość
Używałam Visine, ale efektów nie było praktycznie żadnych. Przerzuciłam się po poradzie koleżanki na Starazolin i to była najlepsza decyzja - tańsze, dłużej działają i świetne efekty.