Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pyttttanko

czym kieruja sie kobiety przy wyborze auta???

Polecane posty

Gość pyttttanko

Gość kolorem

Gość KOLOREM
i tym, czy jest ładny czy nie dokładnie tym samym co wyborem faceta, tylko samochód nie musi być kasiasty:p wiem - też stosuję takie kryteria wyboru:P

Gość pyttttanko
dziekuje wszystkim za wypowiedzi.jest mi to bardzo potrzebne. pozdrawiam

Gość Aryjka123
na pewno nie parametrami technicznymi :)

Gość niezawodnością
ROVER 620

Gość tee Aryjka
może ty nie kierujesz się parametrami, ale ja i moje wszystkie znajome tak, bzdurą jest, że baby nie znaja się na pojemnościach itd.

Gość taka kobieta
kiedys kierowałam sie tym żeby mało palił- tzn zeby był oszczedny -wiec i zamontowałam instalacje gazowa, wyglad ,kolor tez Teraz już nie ruszyłabym samochodu który nie ma co najmniej 1,3 pojemnosci, funkcjonalnośc (hehe zalezy kto co pod tym rozumie: 50 przeycisków na desce to juz pzesada ale podstawy, jakis inteligentny schowek), klimatyzacja----ahe i teraz patrze juz na bagaznik aby był w miare pojemny bo wczesniej nie pomyslałam o tym a teraz troche brakuje miejsca

Gość pyttttanko
no własnie drogie panie ... krazy stereotyp ze kobiety patrza tylko na kolor i zeby " ładnie" wygladał... chciałbym to ustalic.czy rzeczywiscie jest tak ze kobiety wogóle sie jzu nie znaja na autach. ale widze ze co niektóre z pań to na sporo rzeczy patrzy.brawo:-)

Gość fgggggggg
Względami praktycznymi. Jak wiadomo, my nie musimy sobie niczego przedłużać. Nie muszę mieć w związku z tym wypasionej bryki, której potem nie będę mogła spłacić. Samochód na być funkcjonalny i ekonomiczny w użytkowaniu. Taki na jaki mnie stać i jaki będę mogła utrzymać. Znam bardziej ekscytyjące sposoby wydawania pieniędzy niż topienie ich w szpanerskie auto. A to w mieście, jak się nim raczej nie wyjeżdza w trasy, oznacza małe i mało palące autko, którym można zaparkować na ciasno zastawionej ulicy. Nie mam rodziny i raczej nikogo nie wożę, wiec miejsca w środku jest i tak full. Kolor na samym koncu, jak już wybrałam markę i typ.

Gość co takiego 13
o rany !!!! tylko baby mogą coś takiego wymyslic, 1,6 to absolutne minimum, 1,8 juz lepiej