Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CiekawaJestem21

5 najlepszych kosmetyków oraz perfum według Was!!! Top 5!

Polecane posty

Gość helloou
Dla mnie amor amor sa wstretne,mdle,kupilam je w Rzymie,raz uzywalam,sa bardzo trwale,ale zapach strasznie mocny,oczywiscie jak dla mnie,a widze ze tu duzo zwolenniczek tego zapachu.

Gość olga klepacz
z tego wynika, ze te kupione za granica są mocniejsze (amore amore) pierwszy raz spotkalam sie z komentarzem,ze sa mdłe! Mogą byc wstrętne, bo to subiektywne odczucie,ale,że mdłe to ciekawostka :P Polecam wiec Amore Amore z perumerii Douglas- gwarancja nietrwałości i na pewno sie "nie udusisz"

Gość POMOZ
Gość des1005
może zależy od skóry ale dla mnie miracle lanocome były bardzo ładne, ale w ogóle nietrwałe :o

Gość usiaa05
1. oliwka do ciała NiVEA 2. krem Nivea Soft 3. błyszyki z AA 4. perfumy bruno bannani- różowe 5. antypespiranty Rexona

Gość Rudra
1. Perfumy Trussardi Inside 2. Loreal pure zone żel z pilingiem 3. Loreal szampon z proteiną perły 4. Krem do rąk Garnier do suchej skóry 5. Balsam do ust Sephora Proffesional

5 moich ulubionych kosetyków: 1. pomatka shiseido (nr.105) 2. błyszczyki chanell: mam ich kilka z różnych serii są super!!!! 3. śmietankowa maseczka do rąk bielenda, beauty milky. 4. cienie dior, rewelacja. 5. opalizujący pył Lancome (nr.2) i wiele wiele innych... Co do perfum, to używam ich w zależności od stroju i nastroju :) Mam (pochwalę sie) 27 rodzajów. Ale podam kilka moich ulubionych: Dior poison, na jesienne wieczory. Celine Dion Notes, na lekki przymrozek, koniecznie do czerwonej pomatki czarnych okularów przeciwsłonecznych i czarnego skórzanego plaszczyka. Celine Dion belong do różowego golfa. Naomi Campbell paradise passion różnie... Cindy Crawford waterfalls, bardzo lekki zapach do jeansóe i zwiewnych bluzkek lub falbaniastych. Ives Rocher Ode a l\' amour w zasadzie ostatnio leżą na toaletce nieużywane. Gucci Ruse i Ultravialet do garsonek.

Gość o maaatko
ania a le ty puuusta jestes

no to teraz ja:) co do perfum to do moich obecnych ulubionych naleza: kenzo flovers, chanel chance, chanel allure, armanii ten szary, nie chce mi sie sprawdzac jak to sie pisze:p, angel t.m., to chyba te najukochansze. co do kosmetykow kolorowych to maskara estee lauder, cliniqe, maybelline podkrecajaca, blyszczyk loreal glam shine, podklad z wit C loreal, krem do twarzy nivea soft, nivea regenerujacy na noc:) to narazie tyle

Gość AniAnia
Do o maaatko miałas podac swoje ulubione kosmetyki, a nie komentowac inteligencje innych :) ps. co mam zrobic ze uwielbiam kosmetyki ciuszki i wogóle bycie kobieta...

Gość Krecikowa
Perfumy - zdecydowanie najlepsze dla mnie CK Eternity oraz CK Truth, podoba mi się także Lancome Hypnose Balsam do ust Tisane - najlepiej odżywia usta, długotrwale je nawiilża i ma boski zapach żel matujący Lancome - dla mnie rewelacyjny żele pod prysznic Dove i Nivea

1. perfumy- Amor Amor Cacharel, Coco Mademoiselle albo YSL Baby doll...lubie tez Ode a l\'amour YR ( sorki ale nie umiem sie zdecydować na 1 zapach ) 2. Elizabeth Arden- Double Density-efekt baaardzo podobny do 2000 calorie- z tym ze jest go 10.5 g, nie wysycha tak jak MF i lepiej pokrywa rzęsy- bez ani jednej grudki- przy tym pogrubia i wydluza już po 1 warstwie REWELKA!!!!!!! 3. podklad Recover 402 lub hydra drops Lumene 4. błyszczyk- Juicy Tubes 5. maska do wlosów i spray nawilzajacy z Bonacure- Schwarzkopfa- super regenerują, mocno nawilzaja i pieeeknie pachną Do tej pory nie znalazlam dobrego balsamu do ciała- do bardzo suchej skóry i kremu do twarzy ( silnie regenerujacego ale nie zatykającego porów ) na noc

Gość ewuśka
1. Szampon i balsam do włosów farbowanych Gliss Kur (nic tak dobrze nie zregenerowało moich suchych kosmyków). 2. Podkład i puder true match l'oreal (cera wygląda idealnie, jak na modelkach z reklam). 3. Perfumy Lacoste Touch of sun ( naprawdę działaja na facetów). 4. Cienie do powiek Beel Planete (oczy wyglądają niesamowicie). 5. Peeling do twarzy Oriflame Natural Skin Care ( idealnie wygładza cerę). P.s. Mogłabym wymieniać więcej, ale bez tych kosmetyków żyć się nie da. Pozdrawiam!

perfumy moje ulubione i pewnie ich nie zmienie to POEME,Lancome oraz BELONG,Celine Dion. kosmetyki: 1)balsam Ziaja \"lipocell\" 2)żel pod prysznic ujędrniający\"dove\" 3)krem nivea-NIEZASTĄPIONY!

1. tusz do rzęs: Volum\' express turbo boost \'\' maybelline\'\' 2.Krem do twarzy : perfecta no problem \'\'Dax\'\' 3.Perfymy nie mam ulubionego ale na obecną chwile posiadam i uzywam. CAlvin clein \'\'euforia\'\' Rush 2 . hugo boss \'\'intense\'\' pur blanca \'\'avon\'\' 4.balsam do ciała z jonsona ten rózowy,garnier ten zólty ujędrniający 5. w szyfcie \'\'lady speed stick-wild freesia -slicznie pachnie. za literówki sorka:P

Gość claudia356
1- tusz lancome hypnose 2-perfumy chanel coco mademoiselle 3-balsam do ciala nivea body reflecion 4-oliwka do ciala johnson & johnson 5-jedwab w plynie biosilk

Kosmetyki ktorych poki co nie zamienie na inne!!! Uzywam ich od dawna i dla mnie sa super. Krem : Shiseido emulsja nawilzajaca Podklad: Clinique Superfit Make-up tusz do rzes: Clinique Long Pretty Lashes zapach: Issey Miyake, Hugo Woman , Armani (złoty) Puder Sypki: Elizabeth Arden (Flawless finish)

Gość mucca
1. dior addict 2. antyperspirant - antidral 3. maska do włosów Kallos Latte (boska) 4. tusz Astor AirMax 5. witaminy - amway Daily ( w końcu też wpływają na nasz wygląd)

Gość Praktyczna
Dziewczyny a nie nudzi was przewalnie ton kosmetyków w drogeriach lub marketach? Mi to zajmuje zawsze dużo czasu i czesto jestem zawiedziona efektem. Może by tak trzymać się 1 ale sprawdzonej firmy bo od tych nazw kręci mi się w głowie. Tylko zapachy muszą być z różnych firm. Jak przynudzam to mnie ochrzańcie.

nowenowe.pl Interesują Cię kosmetyki, perfumy, kremy, wizaż? Zastanawiasz się często, który krem lub odżywka będzie odpowiednia do Twojego ciała? Jeśli tak - serwis NoweNowe jest właśnie dla Ciebie ! Znajdziesz tu pełne prezentacje kosmetyków, opisy producentów o najnowszych i najpopularniejszych produktach, ich opinie i oceny. http://www.nowenowe.pl/?pwid=3184599d951b485a9eb6af250321ebce

1. Perfumy obsession night CK 2. perfumy in 2U her CK 3. żel do mycia twarzy effaclar 4. masło do ciała tutti frutti z afrodyzjakiem farmona 5. pomadka nivea fruity shine

Gość Kobaltowa
Moje top 5: 1. Krem do twarzy - Ziaja med do cery naczynkowej 2. Tusz do rzęs - Lash Designer Ardeco 3. Balsam do ciała - właściwie do masło pomarańczowe Ziaji 4. Korektor mineralny pod oczy Bell 5. Perfumy - Euphoria CK

Gość TartaletkaUna
Seria Ultimate Blonde Great Lengths! Tak jak salony i sami pracownicy są profesjonalni, tak i kosmetyki od nich są mega profesjonalne i działają cudownie na włosy!