agniolla 0 Napisano Luty 2, 2007 mam 18 lat, od kilku miesięcy mam problemy z miesiączką, jest ona bolesna i męcząca gdyż przerwa między jedną a drugą miesiączką wynosi od 11 do 15 dni. Według mnie nie jest to normalne. Byłam u jednego ginekologa i powiedział że to normalne, poszłam do drugiego który skierował mnie na usg. Badanie bede miała dopiero w poniedziałek. Teraz pomimo tego że nie mam miesiączki to bolą mnie jajniki. Nie mam pojęcia co mi jest. Co mam robić dalej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michalina89 0 Napisano Luty 3, 2007 Iść do ginekologa i nie pytać ludzi na kafe, którzy uważają się za specjalistów, a w rzeczywistości gówno wiedzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Taka jedna kobitka 0 Napisano Luty 3, 2007 Ahh ja mam podobnie ostatnio tak bolal mnie brzuch ze nawet tabletki nie pomogly(to juz nie pierwszy raz) 4 dni nie moglam normalnie zyc :o 14 ide do gina wiec moze sie cos wyjasc :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach