Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asasasaaaaaaaa

mam pytanie dot 6 weidera

Polecane posty

Gość asasasaaaaaaaa

czy ktos doszedl do konca tych cwiczen?? i moze opisac efekty i drugie pytanie jak dlugo utrzyma sie ten efekt po skonczenu cwiczen??

Gość Powazne pytanie_
Ja dotrwałem do końca. Jestem z tego dumny. Niestety po ćwiczeniach olałem całkowicie dbanie o brzuch, więc wróciłem do tego co było przed ćwiczeniami. Sam miałem małą oponkę - po ćwiczeniach ona zmalała - nie całkowicie - to nie czary mary - ale czuć było pod warstewką tłuszczu stalowe mieśnie. No i ogólnie poprawiła się sprawność tego rejonu. Chyba niedługo znowu zacznę A6W.

Gość gfgfgf
ale jak potem utrzymac efekt osiagniety????? i jak dlugo on sie utrzyma bez robienia niczego

Gość Powazne pytanie_
Tak na moje oko to wystarczy trenować te partie 2-3 razy w tygodniu - tak jak to należy wykonywać, bo Weider przecież jest wyjątkowo katujący (mięśnie nie mają chwili odpoczynku). Chyba ruszę du..ko i zrobię kilka skłonów...

Gość gbfhbggjhgj
a ja jestem przy 24 dniu i wlasciwie to miesni jakos wyraznie zaznaczonych nei mam tyle ze mam plaski brzuch wczesniej wygladalm jakbym byla w ciazy tyle ze jak sie zegne to widac ze mam t5akie wiszace faldy tluszczu ale moze potem to troche zniknie

Gość Powazne pytanie_
ja Ci powiem, że oprócz samego Weidera ja jeszcze miałem dietę - tzn. nie wpieprzałem słodkiego, nie słodziłem herbaty itp, jadłem dużo więcej owoców niż zwykle + mleko + godzinka rowerku po ćwiczeniach. To wszystko przez te 42 dni jeśli dobrze pamiętam. No i obwód bandziocha mi się zmniejszył widocznie, chociaż "kaloryfera" nie było - ale czuć go było pod tłuszczykiem :-)

Gość Powazne pytanie_
generalnie to ćwiczenia to 1/3 sukcesu. Ba, nawet czytając forum sportowe można powiedzieć, że 1/4! Reszta to dieta (1/4) oraz relax/sen! Bez regeneracji i odpowiedniego żywienia możesz sobie ćwiczyć ile chcesz a to nic nie da (albo przynajmniej nie to czego się spodziewasz). Pozdrawiam. PS. niech ktoś mi da kopa, bo nie chce mi się ćwiczyć! :>