Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstyd sie przyznac............

ile latek przy pierwszym SEXIE ????????

Polecane posty

Gość ja mam 18
i jestem dziewicą i nadal czekam na tego odpowiedniego

Gość ghmj
ja też poprzestałam na jednym w zasadzie nie interesuje mnie jak jest z innym ale ponieważ nie wszystko mi wychodzi tak jak bym chciała, zastanawiam się o co chodzi, w tym czy z innym partnerem czułabym się lepiej w seksie; nawet mam koszmary na temat zdrady, ale to - jak podkreślam - koszmary właśnie

Gość black_angelx
Ręce mi opadają.... 17 lat to poźno?! Dziecko kochane, mam wrażenie, że myśisz jescze dość infantylnie... Nie przejmuj się że Twoje koleżanki współżyły mając 15 lat. Seks nie polega na tym kto pierwszy ten lepszy... Jesteś młoda, Twoja psychika się wciąż kształtuje.... Nie masz jescze stabilnego charakteru. Z czasem Twoje spojrzenie na seks się zupełnie zmieni. Kiedyś się bedziesz śmiała ze tak na to patrzyłas... Mam nadzije ze kochajac sie pierwszy raz byłas tego pewna i kochałas osobe z która sie kochałas. Obawiam się jednak ze patrzyłas na to jako na przezycie, które trzeba zaliczyc i odhaczyc w swoim życiu ... Oby moje obawy się nie potwierdziły.... Martwią mnie te puste nastolatki, których coraz więcej w naszym społeczenstwie ...

nie wiem co to za roznica czy ktos ma 14 czy 20 lat i to pierwszy stosunek wazne ze jedna jak i druga strona jest tego pewna.ja dziewictwo stracilam majac 14 lat i zaluje gdybym mogla cofnac czas to nie dopuscila bym do tego.w sumie to bylam tak pijana ze ocknelam sie jak zakladal mi majtki moglam oskarzyz go o gwalt.nie zrobilam tego wiedzialam ze jak pojde z tym na policje to powiedza ze to moja wina i moglam sie tak nie najeba* nic nie pamietam z calego stosunku tylko widok tych zakladanych majtek.uwazajcie na takich typow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ofEeEeEeEm
ja miałam 15 latek. Chłopak miał 16 i był fest naplalony. Pozdro Borys kochanie ;** ;**

Gość rekiola
Ja zostałam zaliczona w pierwszej klasie liceum przez starszych kolegów, tak jak kilka moich koleżanek. Potem okazało się, że to były między nimi takie zawody. Potem była przerwa i na rok przed maturą już pieprzyłam się regularnie z bardzo miłym chłopcem. Przez dwa lata studiów brykałam sobie dość często, by potem poznać mojego obecnego, którego kocham i który do dziś sprawia mi wielką satysfakcję w łóżku. Dla niego bardzo dbam o wygląd i kondycję, ćwiczę, pływam i czuję się pożądana i kocham go. Cześć dziewczyny i miłe panie w moim wieku - po trzydziestce.