Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milla_21

Dużo ubrań ciążowych kupujecie?

Polecane posty

Jestem w 5 mc i do tej pory kupiłam sobie na allegro 2 uzywane bluzki, no i spodnie z rozciągliwym pasem. Chodzę w nich na zmianę z dżinsami, w których zakładam sobie gumki, bo już mi się guziki nie dopinają. Zastanawiam się, czy jest sens kupować ubrania specjalnie przeznaczone na ciążę? Przecież grubaskami będziemy tylko jakieś 3-4 miesiąc :)

Gość ale przez te mieisace
tez wypadaloby okrywac cialo i ladnie wygladac

też jestem w 5 mies. ale na razie mój brzuszek jest taki malutki, że nie trzeba mu specjalnych ciążowych rzeczy, wystarczą rozmiar większe niż normalnie, nie wiem też czy włożyłabym takie ciążowe wdzianko (poza jakimiś dopasowanymi spodniami z takim rozciągliwym pasem :) ) bo jakoś źle się w nich czuję :( może po prostu będę nosiła rzeczy rozmiar większe przez całą ciążę :) (zawsze miałam XS, S, teraz zaczynam nosić M). Czas pokaże :)

Ja na szczęście dużo nie zdążyłam nakupować. Wydałam 116 zł na śliczną bluzeczkę, a dwa tygodnie później leżałam już plackiem, prawie do samego rozwiązania :( Na szczęście nie było spodni, które by mi się podobały :D MIAŁAM JESZCZE UBRANIA Z PIERWSZEJ CIĄŻY I OD SIOSTRY.

Ja mam sztruksy,dzinsy i spodnie od dresu.Poza tym dwie bluzki takie na wyjście i dwie bawełniane z dł rękawem.Reszte to dresy z wyciągniętą gumką i koszulki bawełniane tylko ,że więkrze rozmiary.Dodam że jestem w 29tc i naprawde chodze już tylko w ciążowych.Po mieszkaniu latam w koszulkach męża i spodniach dresowych.

Ja mam spodnie dresowe, bojówki, bluzę dresową i 2 bluzki ... wczoraj zamówiłam sobie jeszcze jedną parę dresowych spodni bo są super wygodne i na pewno przydadzą mi się jeszcze po porodzie :)

Ja dziś kupiłam sobie jeansy ciążowe. Szukałam takiego fasonu jak jeszcze nie byłam w ciąży bo mają świetny kolor i nareszcie rurki Poprostu świetne nikt by się nie zorientował że to ciążówki

sorry za moją wypowiedź ale coś mi się tam urwało chodziło mi o to że przed ciążą szukałam właśnie takiego fasonu

W ciązy też człowiek chce ładnie wyglądać.Ale co do ilości ciuchów to nie ma co przesadzać.Ja przez całą ciąże kupiłam spodnie,3 bluzki i uszyłam sukienkę i to mi zdecydowanie wystarczyło

Ja mam niewiele ale dobrej jakości. Wszystkie moje ciuchy dostępne są na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.