Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrogo nastawiona do kaczki

WSYD MI ZA TEGO PAJACA - CIAGLE OFIARE ROBI Z pOLSKI

Polecane posty

jUZ NIE MOGE TEGO CZYTAC: WSZEDZIE TYLKO UZALANIA; NACIAGANIA I ZEBRANIE O CORAZ TO WIEKSZA POMOC: NIECH ZOBACZY DUPEK,jak w polsce traktuja obcokrajowcow. wstyd mi wsrod niemcow,ze mam takiego prezydenta: http://fakty.interia.pl/kraj/news/zle-sumienie-niemcow-wobec-polski,866480,3

codziennie w kazdej gazecie cos jest napisanego ironicznie na kaczki. nie na Polske,nie! na tego oblesia. nas traktuja bardziej z politowaniem.

Gość trefniś amator
a ja jestem za niemcy mają nas za nic więc możemy ich mieć głęboko zobacz jak sie zachowują co piszą ich gazety zero kultury polotu itd. byle obrażają polskie władze a zostały one wybrane przez polaków demokratycznie i zasługują na szacunek innych my sobie możemy na nich psioczyć bo jesteśmy polakami a fakt faktem że te pisuary to jedna wielka ciemnota i kurestwo.

w czym nie maja kultuty? wiesz co, bo tu naprawde nie idzie zrezygnowac z ironii politycznej jesli chodzi o kaczki. a ja wcale nie uwazam,ze niemcy maja nas za nic? gdzie? kiedy?

Gość trefniś amator
jakiego innego polityka porównali do kartofla i tak o nim pisali? Zostali wypbrani w wyborach i przez szacunek do polaków biorących w nich udział powinni być traktowani z szacunkiem to kwestia taktu i dobrego wychowania.

nabijali sie ze wszystkich. zrezsta,polskie media tez slyna z ironii politycznej. a tak apropos, nie jest kaczka podobny do kartofla?

Gość trefniś amator
no jakoś mi sie nie wydaje że do wszystkich niemcy byli tacy bezczelni. W polsce też nie napierniczali sie z tego że merkelowa wyglądała jak szara kura bo mieli klase i szacunek do ich wyboru.

Gość trefniś amator
fajnie 🖐️