6asia9 0 Napisano Luty 3, 2007 Poszukuje dobrej rady, gdzie na terenie śląska jest dobry ginekolog. (To moja pierwsza wizyta) Najlepiej jak byłby z Sosnowca. Prosze o rade. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
6asia9 0 Napisano Luty 3, 2007 Haloo! Nie ma nikogo o tej porze w sobote?? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kachulka Napisano Luty 4, 2007 cześć! ja polecam Ci panią Borek-Grzyb przyjmuje w Sosnowcu-Klimontów lub panią Szatan przyjmuje w Sosnowcu na Zagórzu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dizzy.ok 0 Napisano Luty 4, 2007 A w jakiej dzielnicy Sosnowca mieszkasz może mi będzie łatwiej:) No ja chodzę to dr Schaba przyjmuje na Sobieskiego. Mimo,że jest facetem to go polecam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZABUSIA29 0 Napisano Luty 4, 2007 hej ja też jestem z sosnowca jest super pani ginekolog na Walcowni w przychodni, moja mama bardzo ją chwali ja też byłam u niej raz i jestem pozytywnie zaskoczona jej sumiennością Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZABUSIA29 0 Napisano Luty 4, 2007 pani dr nazywa się Łabędzka - Gorczyca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
6asia9 0 Napisano Luty 4, 2007 Dziękuje wszystkim za poleconych doktorków :) Do: dizzy.ok mieszkam na Zagórzu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach