Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anjulka

Skąd mam wiedzieć,że jest mu ze mną dobrze?

Polecane posty

Hej jestem 19 letnią dziewicą i mam takie pytanie, otóż mam zamiar współżyć ze swoim chłopakiem,jednak boję się że nie będzie mu wystarczająco dobrze ze mną, gdyż nigdy wcześniej się nie kochałam a on jest już doświedczonym facetem i wie jak się gra w te klocki. Co robić żeby sprawić mu przyjemność? Czekam na szczere odpowiedzi. Dzięki!

Gość ło matko.............
to może w ogóle sie nie fatyguj tylko od razu poproponuj mu profesjonalistkę :P

Gość Nie za wcześnie
na rozpoczęcie współżycia ?

Gość A jakie ksiązki czytalaś
na ten temat ?

Gość the blob
Skoro to Twój pierwszy raz, a on jest doświadczony, to powinien Ciebie uczyć. Nie masz się czym przejmować, że coś będzie nie tak.

Rzeczywiście chyba nie mam się co przejmować bo on teraz myśli poważnie, nie chce już laski na jedną noc tylko poważnego związku. W końcu ma 25 lat a mi w poniedziałek tez 20 stuknie. Ale jednak mam jakieś obawy...

profesjonalistkę? on nie chce takiej. Mówi,że dziewica jest taka czysciutka i tylko jego... ale w sumie racja, choć stereotyp

Gość czterdziestolatek
Skoro jest taki doświadczony, to może niech On zadba o to aby Tobie było DOBRZE..........

Gość Sex w tym wieku
??????????????? Jeżeli facet dostanie to na co powinien czekac to nie licz na duzo z jego strony :-D

Gość Nie przesadzaj
z tym jego doświadczeniem a co bedzie jak zaliczycie wpadke - pomyślałaś o tym

Gość Agata...
Wpadkę? napewno się zabezpieczymy, a on jest już gotowy na małżeństwo i dzieci,ale ja jeszcze nie chce, jestem za młoda więc odpukać... Tak mam wiarę i to mi pomaga,ale dzięki! Myślisz,że doświadczeni faceci nie potrzebują miłości? on chce naprawdę poważnego związku a sex nie jest podstawą. I ciągle mi powtarza żebym się nie martwiła, że wszystko pójdzie ok. No więc?

Dla niego przyjemnością będzie to, że jesteś dziewicą :) Będzie czuł się doceniony, dowartościowany, że Jego kobieta oddała mu swoje dziewictwo. Więc nawet jeśli już wcześniej nie raz się kochał, miał nie jedną w łóżku, to i tak nie będzie o nich myślał, tylko o Tobie i o tym, że jesteś w stanie oddać mu swój największy skarb :) Więc nie masz się czym przejmować. Aha... Niektórzy mówią, żebyś mu laskę zrobiła czy coś tego typu. Wg mnie to On powinien się Tobą zająć, dać Ci jak najwięcej czułości i miłości. Jeżeli będzie widział, że Go kochasz i że oddajesz mu się w 100%, to naprawdę będzie szczęśliwy i zadowolony :)

Gość oddaj mu sie na jezdzca
i obowiazkowo zrób loda powinien byc zadowolony

Napewno nie zrobie mu loda i on o tym wie, nie jestem zwolenniczką tego typu (chociaż nie mam nic przeciwko). Tak Sylvialicious masz rację,dla niego rzeczywiście jest przyjemnością to, ze jestem dziewicą i jest cholernie o mnie zazdrosny, żebym nie straciła tego dziewictwa z kimś innym... Tylko martwi mnie to, że jaw tym momencie jestem za granicą w pracy a on w Polsce. Czy wytrzyma jeszcze 2 miesiące bez seksu? Codziennie rozmawiamy i wiem,że inne się dla niego nie liczą, ale jeśli pozna jakąś fajnna pannę przez przypadek i co wtedy? Nie mam 100% pewności, zresztą on też nie ma, ale w tym momencie nie obchodzą mnie inni faceci. czekam na wasze opinie na ten temat, ale proszę bez wyglupów. pozdrawiam

Wiesz... Jeżeli naprawdę Cię kocha, a rodzice byli dla Niego odpowiednim wzorcem szczęśliwej dziewczyny, to nawet przez myśl nie powinna mu przejść zdrada. 2 miesiące to nie tak długo. Poza tym... Dlaczego mieszkacie tak daleko od siebie? Nie mogliście razem się czasowo wyprowadzić? Albo znaleźć jakiś kompromis w tej całej sytuacji?

Nestety z tą wyprowdzką to nie jest takie proste, bo ja miałam już zaplanowany ten wyjazd, a niedługo przed nim się poznaliśmy, także nie jesteśmy dlugo ze sobą. A on ma dobrą prace w Polsce takze nie byloby sensu żeby ją zostawił. Ja chcę w tym roku wrócić na studia,także i tak będziemy razem. Może ta rozłąka wzmocni ten związek. Nie wiem,ale on czasami aż za poważnie do tego podchodzi, mówi,że będziemy razem mieszkać itp... Hmm... Przynajmniej szczery chłopak...???

Jeżeli chodzi o to wspólne mieszkanie, to Ty chyba wiesz najlepiej czy On to mówi z własnego serca, czy ot tak sobie rzuca słowa na wiatr. Powiem tak: jeżeli to jest prawdziwa miłość, to uwierz - będziecie zawsze razem ze sobą. Nawet myślami, w momencie gdy będziecie daleko od siebie. A tęsknisz? Szczerze odpowiedz... Zastanów się 5 razy nim napiszesz czy tęsknisz czy nie...

Gość jeżeli masz wątpliwości
to nie rób tego. Mówisz, z edla niego seks nie jest najważniejszy... To co to za problem czekac dwa miesiące?:O Nie rozumiem czegoś... Jeżlei jesteś dziewicą, aon "już miał niejdną", to lepiej zaczep się najpierw na HPV. Ogromna ilość ludzi ma tego wirusa, ponad 1/3 w całej Europie. A skoro on miał tyle dziewczyn, to pewnie jest jego nosicielem... Zastanów się, czy chcesz ryzykować swoje życie dla niego. A jeżlei on tego nie rozumie, to znaczy, ze jest głupi i że ma cię w dupie.🖐️ PS> jestem twoją imiennieczką, jestem o dwa lata starsza i też jestem dziewicą. Mam chłopaka, któy jest prawiczkiem i czeka "na mnie" już ponad 1,5 roku. I będzie czekał tyle, ile trzeba. Czyli tyle, ile czasu ja będę potrzebowała żeby podjąć decyzję o współżyciu z nim.