Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczynka z okienka

Pupa- naleśnik

Polecane posty

Dziewczyny mam nadzieje, ze pomozecie !Mam taki przyziemny moze malo znaczący problem otóż mojna pupa wyglada jak nalesnik, mimo tego ze mam dopiero 19 lat to moja sylwetka od pasa w dół ogolnie wyglada fatalnie.Mam figurę tzn gruszki której wprost nienawidze ;( u gory decha zupełna jedynym plusem jest płaski brzuch ale reszta , szkoda gadac duze biodra 98 cm duze masywne uda , lydki jakies męskie cellulit widoczny golym okiem . Dobra ale nie chce tu rozpaczac chce poprostu nad soba popracowac. Znacie jakies dobre ćwczenia na podniesienie mojego nalesnika ?? bylabym bardzo wdzieczna za pomoc i rade kochaniutke :) a i moze cos na te wstretne nozki baleronki znacie ??

Gość onk3
wytnij pupę

Gość nie wymienie ci wszystkich cwi
czen, ale napisze ci tyle ile teraz pamietam kładziesz sie na brzuchu, zakladasz rece na kark i unosisz nogi oraz rece na 5 s i powtarzasz te cwiczenie iles tam razy stoisz w rozkroku i krecisz tyłkiem (robisz kóleczka ;))) lezysz na brzuchu i na[pinasz miesni tyłka i trzymasz napiety tyłek przez kilka s i powtarzasz to iles tam razy

Gość nie wymienie ci wszystkich cwi
ale najlepiej jest sie zapisac na taniec np. nowoczesny lub hip-hop

Gość PIPIIIII
napinaj pupe tak mocno jak potrafisz wytrzymaj kilkanascie sekund,powoli rozluzniaj i znowu napinaj,tak przez kilkanascie minut

Gość basen basen basen

Chętnie bym sie zapisla na taniec , chodzenie na basen- odpada tu gdzie miszekam basen jest z obrzydliwa woda strasznie chlorowana i cochwile ma jakies gronkowie, pozatym w tym roku matura wiec troche czasu malo ale wieczorne cwiczenia w domu jak najbardziej zaczne od dzis:) moze ktos jeszcze sie przylaczy razem razniej:)