Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyysooookaa

wysokie dziewczyny ile wazycie?

Polecane posty

Gość 174cm 66kg a przed wakacjami
60 kg!!! :-(

ojejku to jak Wy płaczecie z takimi wagami no to ja rzeczywiscie powinnam się juz dawno wziąść za siebie i schudnac z 10 kg :( ale jak! ojejku!

Gość wyysooookaa
dobra,postanowiłam. dieta od zaraz! tzn, dzisiaj po prostu juz nic nie zjem, a od jutra odchudzanie. fajnabasiunia i inne chcące schudnąc- moze sie przyłączycie, w kupie siła! do wiosny bedziemy bossskie

echhh Kasiunia** i wysoka! musimy koniecznie! ja tez juz dzisiaj nic nie jem tylko wypiję czerwoną herbatkę :)

Gość wyysooookaa
ok, no to mamy ekipę startową. inne chętne tez zapraszamy. mma tylko nadzieję ze wytrzymamy i ze jutro znowu nie bedzie, że "od jutra", bo juz zbyt wiele razy sobie tak mowilam:D

pomyślałam ze będę więcej chodzic i wracać ze szkoły pieszo a nie autobusem ( to będzie gdzies z 1h 45 min marszu) słodyczy w szkole juz nie bedę kupowac (jakos od tego roku przestałam kupowac tyle pączków i batonów fuuu ) no i nie bede jadała kolacji

Gość wyysooookaa
ja tez nie bede jesc kolacji i generalnie tak do 1000 kcal ale czasem na cos slodkiego sobie pozwole(rzadko oczywiscie;) i tez bede chodzic i codziennie brzuszki, bo przydaloby sie wałki zlikwidowac. i zobacze mzoe za jakis czas ie stez na basen zapisze;]

ok, od zaraz, ja tez właśnie zrobiłam sobie czerwoną herbatkę czyli słodycze ograniczamy, nie jemy kolacji

to zalezy tez jaka kto ma budowe, mimo ze wysoka jestem kosci nie mam grubych i kazdy przybytek kg odklada mi sie w boczki:( u mnie np najbardziej optymalna waga to 60

Gość besa
Ja mam 175 i waże 65kg:)

jutro piszemy WSZYSTKO co zjadlysmy tego dnia :D dzięki temu będziemy sie ograniczac :) no bo przeciez jak tu się potem przyznac ze dzien był pełen obżarstwa a tutaj inne forumowiczki tak ładnie się powstrzymywały :)

Wy dziewczyny macie do zrzucenia po kilka kg, ja natomiast, że by tak w miarę wyglądać i podobać się samej sobie muszę zrzucić jakieś.... hmmm 20kg:-(

asentra666 - hehe każdy lubi sobie na noc pojeść, ale nie jest to ani zdrowe ani dobre dla sylwetki :(

tez chcialam sobie zrobic czerwona herbate zeby bylo sprawiedliwie ale nie mam wiec sobie normalna zrobilam. dobry pomysl z tym pisaniem tutaj tylko mi nie uszukiwac! bo wtedy ja tez bede:P dobra lece sie uczyc do zobaczenia jutro

wiecie jaki jest dobry srodek na zmieniejszenie apetytu, o adipexie zapomnijcie nie kalkuluje sie.... polecam syrop na kaszel Tusipek, ale odpada jezeli ktos ma problemy z sercem. Po zarzyciu kilku tabletek ochota na podjadanie przechodzi:p

fajnabasiunia te 10 kg to mysle w dwa miesiace spokojnie, ja sobie narazie planuje chociaz do 69.

a moje ponad 20kg, w jakim tempie stracę??? ja najlepiej to bym chciała w jakieś 2 miechy, wiem że to nierealne:-(

tylko ja to mam trochę problem z psychą, tzn.. nie jestem głodna a jem bo mam ochotę i to jest najgorsze, a później mam wyrzuty sumienia, ze jem i tak w kółko.....zwariować można

Gość ewa25
Mam 178 waże 50kg, miseczka A...................ide sie powiesic!!!!!!!!!!!!