Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyysooookaa

wysokie dziewczyny ile wazycie?

Polecane posty

kasiunia nie martw sie ja tez do chudych nie naleze zreszta kiedys wazylam mniej wiecej tyle co Ty ale to bylo dawno i nieprawda:P a treaz mam cel chociaz ponizej 70 zejsc, kiedys jak wazylam 62 to mi sie to wydawało akurat, ale teraz sobie mysle ze to chyba bedzie za malo, wiec moze tak do 65? sie okaże ps: zjadlam 2500kcal dzisiaj no i to ma byc odchudzanie?:P

a moze dziewczyny zapodamy swoim gg zeby sie wspierać na bieżącow naszej walce z podłym zarciem?

u mnie dziś 3 kawy [uzależniona jestem] i dwie kanapki z serkiem ziołowym na obiad planuje ryż z duszonymi pieczarkami i warzywami będzie dobrze;) wyysooookaa, ja nie wiem czy potrafię kogokolwiek wspierać, a na gg rzadko bywam -proponuje przykleić na lodówkę fotki jakichś fajnych modelek, ochota na małe co nie co na bank minie;) i jeszcze wymyśliłam, że jak mnie głód najdzie to będę surowe marchewki jeść -na cerę też nie zaszkodzą;)

Gość alva21
179 cm i 60kg

hej hej wszystkim dzisiaj z moja dieta jak narazie nie jest zle no ale zobaczymy bo najgorszy kawalek dnia dopiero przede mna fajnabasiunia-- i co pomierzylas sie?:D

Czesc dziewczyny. Jeśli pozwolicie chętnie się do Was dołączę. Mam 184cm wzrostu a waże o zgrozo86kg. Od tygodnia jestem na diecie 1000Kcla. wyysooookaa ja jestem codziennie na gg, podaj numer jak bedziesz chciała to możemy się troszke wzajemnie powspierać.

Gość 184cm./78kg -na tyle wyglądam
Przestańcie głupoty gadać -co to znaczy "na tyle nie wyglądam"???!!! Przecież wagi niegdy nie należy rozpatrywac jako samej liczby tylko w powiązaniu ze wzrostem. Jaka bzdura że na tyle nie wyglądacie, wygladacie! Jak byście nie wyglądały na tyle, byłybyście jak z oświęcimia z tego co piszecie jesteście całkeim normalne.Nie sugerujcie sią takimi opiniami wygląda -nie wygląda. Ludzie którzy tak mówią nie mają za grosz wyobraźni bo nie potrafią powiązać wagi ze wzrostem. Wysoooka -czy uważasz że 75 to dużo? Chyba nie porównujesz się do kolezanek mających 156cm. wzrostu??? "aż na tyle"... bez komentarza.

Gość a ja mam 195 wzrostu
i waze 110kg :classic_cool:

nie bulwersuj sie tak dobra? dla mnie 75 to duzo a jak dla Ciebie nie to sie ciesz. aha i tak dla scislosci to ja sie porownoje z dziewczynami mojego wzrotstu ktore waza znacznie mniej i tak, 75 to duzo, wedlug niektorych przelicznikow to nawet nadwaga, ale mniejsza z przelicznikami. wazylam znacznie mniej i na zabiedzona nie wygladalam, wiec sie zastanawiam jak teraz musze wygladac. luudzie juz nawet wlasnego posta nie mozna zalozyc:/

kazdy w swojej wadze moze sie różnie czuć. ja w swoich 75 kg czuję się bardzo źle. i dlaczegoby tego nie zmienic? Nie jestesmy zabiedzonymi anorektyczkami więc nie ma przeciwskazań do mądrych diet ;] wysoooka - moj nr gg - 8003715 :) aha.. no i nie zmierzyłam sie rano bo zaspałam :P

ah! i moje dzsiejsze menu : 2 kanapki z żołtym serem, duzy talerz zupy cebulowej + 2 kromki razowego chleba. mam nadzieję że juz dzisiaj nic nie zjem :) (bo te rzeczy co jadłam nie sa zbyt dietetyczne, ale niestety - nie mam czasu sama dla siebie gotowac, jem po prostu co jest w domu)

witam wszystkich:-) i jak Wam idzie, ja jakoś się trzymam, troszkę obiadek \"za bogaty\" zjadłam , ale już nic dzisiaj nie będę jeść..... może ewentualnie jakiś owoc.....

idę pojeździć na rolkach.... zobaczymy jak mi pójdzie..... to mój pierwszy raz.....

ufffff...... ta jazda na rolkach to strasznie, strasznie ciężka .... uff... trochę pośmigałam, dobrze że miałam siostrę ze sobą... bo inaczej byłoby ze mną źle

Hej dziewczyny! Ja ważę 65 kg i mam 177cm wzrostu. Jak dla mnie to jest za dużo, chociaż jestem szczupła. Dlatego ciagle z tym walcze i różnie mi idzie... a wy co sądzicie?

moim zdaniem to bardzo dobra waga, ja np o takiej marzę :) możesz schudnąc kilka kilo, ale nie przesadzaj :) zebys nie została kościotrupem.

no mi tez 65 sie wydaje dobra waga tez bym tyle chciala i Ci zazdroszcze:P ale spoko jesczze bede tyle wazyc, i to na wiosne!

a wiec tak, musze sobie rozplanowac wszystko, wtedy mi latwiej idzie stan na teraz: wzrost 179cm waga 75 kg biodra 102 cm udo 60 cm(fuuuu) reszta nie wiem i mnie nie obchodzi do konca marca ma byc: wzrost 179 (no chyba ze urosne do 180 zeby to tak glupio nie wygladalo) waga 65 biodra 96(? nie wiem jak to sie ma do wagi, ale powiedzmy ze cos w tym stylu) udo 56(tez nie wiem) reszta- szczupła:P(no, moze oprocz biustu) no i co, takie to trudne jest? za dwa miesiace bede taaka laska(taa)

Gość Klara z dużym uchem
witajcie! to ja też się wpisuję :) co bym mogła kontrolować moje postępy (już kiedys mi to pomogło) wzrost: 179 waga: 83 biodra: 106 udo: 56 na razie robię sobie półcel i do końca marca chcę wrócić do mojej wagi sprzed roku, czyli 75 kilo....potem będzie kolejny cel :)

witamy, Klara, witamy powiedz mi tylko jak to mozliwe ze masz takie cude udo? czyli to jednak ja jakas niewymiarowa jestem. ha! wiedzialam, ze mam grube udziska(bleee)

wiesz, ja tego uda nie mam bardzo szczupłego - właśnie też mnie zdziwiło że Twoim celem jest moje udo :D gdyż inne wymiary masz mniejsze!!!! Ale też fakt że udo jest ok :) Dupa mi się rozrosła przez ten ostatni rok - widzę to głównie po ubraniach, że upycham się w dżinsy stare!

wysoka, a Ty lepiej powiedz jakie masz zasady żywieniowe? Bo ja zadnej konkretnej diety nie będę sobie robić (nie lubię wyliczania), ale zastosuję standardowe i bardzo skuteczne MŻ czyli mniej żreć.... :) choć tak wiele nie jem, to jednak na pewno muszę wywalić słodycze i to pomoże :) No i rzucam się na warzywa, choć tu zima za oknem i o nowalijki trudno..ale co tam... :o

ja wlasnie planuje sie ograniczym powiedzmy mniej wiecej do 1000kcal, taka optymalna ilosc chyba no i narzucic slodycze a przynajmniej wiekszosc na rzecz jakichs zdrowszych rzeczy, a no i nie jesc po 18 powiedzmy imusze zaczac brzuszki robic:P i nie podjadac miedzy posilkami, bo to moja zguba, tym bardziej ze teraz sesja i jak tu sie uczyc bez przekasek?:p

Wzrost: 175cm Waga: 60kg...roztylam sie, zaczełam małą dietkę cel 55-56kg Udo: 48cm Bioderka : 85cm Talia: walczęo nią twardo co by smukła była...puki co 73cm bleee

a ja waga 92 kg wzrost 175 reszta nie wiem , nie mierzyłam załapałam się na imprezkę u siostry...więc same wiecie drineczki... chipsy ..... itd... ja chyba nigdy nie będę miała silnej woli:-( :-( :-( :-(

Gość też duża
ja mam 178 cm i ważę 68 kg. Cholera.. udziskka tez mam pulchne.. bioderka - 101 udo - 58-59 talia 71 cyc - miseczka małe C albo duże B :) a generalnie 93

Gość wikiiiiiiiiiiiiii
hej ja mam175 i waże 63 kg jak myslicie dobrze??