Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nisia___

Wy też się tyle na impreze szykujecie?

Polecane posty

Gość Nisia___

O 22 wychodzę na zabawę a 3 h wcześniej muszę się szykować... ;) męczące to jest, no ale wyglądać trzeba...

Gość Pierwszy raz w życiu na imprez
ę idziesz, że tak przeżywasz? Ale zazdroszczę. Jedni się bawią. U innych sesja. ;)

Gość Nisia___
Haha :P Sesja... ja wczoraj oddałam indeks, bez poprawki sie obyło :P A tyle czasu to ja zawsze się szykuję, a dziś tym bardziej żeby nie było moich sińców pod oczami widać :P

Gość Nisia___
to chyba jestem nienormalna ;) mój problem jest taki, że na codzień się w sumie nie maluję bo nie mam na to czasu... a jak juz gdzieś idę to muszę tak perfekcyjnie żeby miała świadmośc tego, że naprawdę dobrze wygladam...

Gość Pierwszy raz w życiu na imprez
sesja się dopiero zacznie i to pierwsze terminy (zerowe)

Gość zdeno
Nigdy nie byłem na imprezie, wiec nie wiem ile sie szykuje.

Gość Nisia___
to chyba u Ciebie się zacznie... u mnie się skończyła... tzn poprawkowa będzie... ale koniec normalnej był wczoraj... kłania się Łódź :P

Gość anitka1
Nisia ja tez sie dlugo szykuje jak spotykam sie z chlopakiem np to sama pielegnacja ciala zajmuje mi ok godziny potem wlosy makijaz i zrobi sie z tego kilka godzin

Gość Nisia___
Nie no kilka h to nie ;) Koło 3 się schodzi...

Gość jak by podsumowac
to tak z prysznicem, wysuszeniem i ulozeniem wlosow, ubranie (wybrac i wyprasowac) plus makijarz to mysle ze ok 45-60 minut. Jednak przewaznie schodzi mi na to ze 2 godziny bo co chwile do kompa siadam, albo cos zjem, albo pzrez telefon pogadam, a inna sprawa ze nie lubie ze swierzo wysuszona i nagrzana glowa wychodzic z domu bo zaraz przeziebienie lapie wiec staram sie zeby po wysuszeniu glowy jeszcze przez ok godzine zostac w domu

Gość jak by podsumowac
*swiezo i inne.. sorki

Gość anitka1
jak mozna sie zmiesciec w 45 minutach z kapiela , zrobieniem fryzury I makijazem ? ja kiedys probowalam to robic w jak najszybszym tempie i 45 minut to jest malo, nie ma szans...

Gość quququ
Mi codzienne szykowanie zajmuje od 1,5h do 2h : kapiel, wlosy, suszenie, prostowanie, twarz, zeby, makijaz, ubranie to tak szybko z 1,5h a mega szybko to moze jakims cudem zmiescilabym sie w godz ale watpie. Wiec na impreze pododbnie plus 30min dluzej

5 min. -prysznic, mycie zębów 5 min. -balsam, dezodorant 5 min. -ubieranie (ubrania naszykowane wcześniej) 10 min. -makijaż, czesanie 5 min. uśmiech do lustra, perfumy Pół godziny w zupełności wystarczy.