Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie za 100pun

co to jest....bryndza?

Polecane posty

Gość pytanie za 100pun
ondyno-ale gdzie się kupuję?normalnie w markecie dostane? bo to nie jest rozumiem oscypek

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość pytanie za
W IELKIE DZIĘKI chyba się roejrzę bo mnie ta sałatka z przepisu skusiła 🖐️

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ja tylko dodam
bryndza jest przepyszna. bezpośrednio od górali oczywiście.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość pytanie za
*rozejrzę ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość pytanie za
ondyno---.ale to mam ta bryndzę zapiec? mi musisz prosto bo ja z tych słabo gotujących :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość pytanie za
mniamy ,może piszesz gdzieś swoje przepisy chetnie skorzystam :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
czy bryndza jest moze podobna do fety troche w smaku a wyglada jak twarog? kupilam niedawno taki wlasnie ser bulgarski, owczy i mysle, ze to moze jest bryndza ... bo feta jest moze troche bardziej slona, chociaz nie pamietam, czy probowalam owcza fete ... ser ow a la bryndza uzylam do jajek ze szparagami i bylo nieziemsko pyszne! na patelnie polewamy malutka ilosc oliwy i wykladamy spora ilosc mrozonych szparagow, podgrzewamy az szparagi beda cieple. na to wylewamy rozbeltane jajka, solimy, pieprzymy i czekamy az jajkowy placek sie ledwie zetnie, nie mieszamy. posypujemy rozkruszona bryndza (feta tez sie nada) i czekamy az ser sie troche podtopi.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×