Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anjulka

Czy przefarbować włosy ze względu na chłopaka?

Polecane posty

Hej mam ciemny brąz włosy do ramion i chciałabym sobie zrobić pasemka, jednak mój chłopak chce żebym przefarbowała włosy na czarno bo lubi brunetki,ale jak mówi to mój wybór bo mu się podobam. Chcę siebie zobaczyć jednak w innym kolorze: ciemne włosy z naturalnymi pasemkami. A może jakieś inne kolory proponujecie? Co wy o tym sądzicie? Prosze o radę!

Gość głupi chłopak
wez sie na platynke zrób na bank bedzie zadowolony :)

Gość cókra szefa
Moj luby lubi blondynki z krotkimi wlosami...a ja jestem brunetka mam dlugie wlosy i grzywe...wiele razy mnie namawial...ale sie nie dalam ...az ktoregos dnia kiedy zobaczyl mnie po wizycie u fryzjera , nie zmienilam koloru , ale wycieniowalam wlosy dosc mocno poiwedzial ze juz nie chce zebym byla blondynka. Ja bym nie farbowala... na Twoim miejscu... co jak sie okarze ze zle wygladasz? wlosy sie bardzo niszcza od farbowania.... wiec chyba Twoj facet woli Cie miec taka jak jestes niz lysa..

dzięki za rady jedanak macie rację, na czarno nie pofarbuje po bedzie mnie to postarzać ale z pasemkami nadal mam dylemat. Ok pomyślę nad tym jak wrócę do Polski. pozdrawiam

Jesli chcesz pasemka to zrób sobie blond fajnie to wygląda bo moja przyjaciółka niedawno też zrobiła sobie pasemka a ma podobny kolor włosów do ciebie... :D

to się cieszę,że myslicie podobnie do mnie, dzięki!