Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowaaaaaaaaaaa

Do kobiet, jakie są Wasze granice, ile razy możecie się kochac na dzień

Polecane posty

Gość nowaaaaaaaaaaa

Spotkalam się z wypowiedziami kobiet, że nie mogą się kochac wiecej jak 3 razy przy jednym podejściu..odczuwam pewien dyskomfort kochajac się wiele razy, na początku jestem silnie podniecona, potem coraz mniej, moj facet moze sie kochac wielokrotnie, ale u mnie wystepuje chyba próg wytrzymalościowy, potem nie sprawia mi to przyjemności, raczej ból. Dochodzę do siebie 2 dni, mam różne dolegliwości, skóra jest podrażniona, otarta To przykre, powinnam być szczęśliwa, że takiego go mam, że chce być we mnie, nawet nie dochodząc. Czy macie podobne problemy?

ohhhhhhhhhhhhhhhhh/ nie pisz więcej >>>>>>>>>>>>>>>>

Gość agaa33
recepta jest jedna - nie pieprzyć się tyle skoro obtarcia są

Gość nowaaaaaaaaaaa
Nie chodzi o ekstremalny seks, mam faceta, który może i bardzo dlugo się kochac, mój poprzedni facet dośc sszybko finalizowal sprawe, i reaktywowa się dlugo, wiec nie bylo tego problemu pytam, bo nie wiem, czy to powod do niepokoju, jesteśmy "elastyczne" ale czy sa tego granice?

może,dobieraj sobie pozycje , ktore nie sprawiały by ci bulu

Gość agaa33
na to jest jeden sposób - MSP

Gość adg
u mnie jest to maksymalnie 3 razy jednego dnia, czasem już nawet przy drugim czuję obtarcia, no ale może dlatego że kochamy się z przerwatywą. no i na pieszczenie piersi też mam limit ;), zaczynają mnie boleć kiedy je pieści dość intenesywnie tak ze 3 dni pod rząd

Gość nowaaaaaaaaaaa
Co chcesz przez to powiedzieć aga333?

Gość agaa33
MSP - Mniej Sie Pieprzyć

Gość agaa33
dwa razy góra

Gość nowaaaaaaaaaaa
Dziękuję Wam za odpowiedzi agd. wlaśnie o to mi chodzi, że raz za razem pojawia się dyskomfort. np. gdy mamy się kochać rano po nocy "szaleństw"..może po prostu mam wrażliwy naskórek. nie stosujemy prezerwatyw przeraża mnie taki limit może to kwestia nawilżenia za drugim razem..hehhhhh zazdroszczę tym wytrzymalym:)

Gość takajednaaa
nie jestes jedyna , ja tak mam :) jak sa dni plodne i duzo sluzu to moge kochac sie i trzy razy dziennie ale sa dni ze jest tak , jak napisalas , to przykre wiem , czasem facet zrozumie a czasem nie , ale ja tak mam

Gość adg
wiesz, ja mam ogólnie wrażliwe ciało, otarcia pojawiają się od byle czego. a czasem intensywny stosunek, to jednak nie jest bez znaczenia dla naskórka np. ja jestem zawsze mocno wilgotna, więc u mnie to chyba nie w tym tkwi problem.

Gość takajednaaa
nowa TY tak masz jak ja , moj facet tez lubi dlugo , a ja czuje dyskomfort i tez mam obtarcia , nie stosujemy gumek , idziemy na pewniaka, za pierwszym razem jest szybko , za drugim trzeba wiecej czasu , ja sie wtedy wkurzam bo mnie boli i juz nie moge a on jeszcze nie doszedl i tez jest zle , bo jest zly , wiec ja wole przerwy miedzy zblizeniami np.pare godzin a nie jedno za drugim , a on lubi jedno za drugim , tez sie tym martwilam ale sie okazuje ze nie jestem jedyna

Gość nowaaaaaaaaaaa
wlaśnie mój facet od razu wyczuwa, że jest nie tak i pyta, czy mnie boli, jest delikatny stara się być, ja jestem mokra, a i tak na początku czuję otarcie,potem to ustępuje, albo ja się wylączam i przestaję zwracać uwagę..dopiero potem pojawia się to wrażenie, już po wszystkim najgorsze jest to, że nigdy tak nie mialam, a mam prawie 29 lat

Gość MITOmanKa
A ja mogę i 5 razy pod rząd - potem laseczka - minetka i znowu 3 razy ...

Gość nowaaaaaaaaaaa
taka jednaaaaa wiesz, ja sobie to staram jakoś wytlumaczyć, ze już za drugim, trzecim razem jestem mniej podniecona, jak na początku ..ale i tak zwycięża uczucie, żeby go czuć w sobie, nawet tak delikatnie tylko, myśląc że z czasem to się unormuje, przeciez to przerażające miec takie ograniczenie...

Gość rekiola
Ja jestem seksoholiczką i mogłabym wciąż, ale nie chcę przeginać, żeby nie zniechęcić męża. On i tak robi to dość często i świetnie, a czasem muszę zrobić to sama fantazjując o pewnej młodej dziewczynie. Jestem obrzydliwa nie sadzicie?

Gość a tak z 6-8
dziennie pod warunkiem ze akurat jestem bardzo wilgotna i koniecznie musze sie umyc ZARAZ po seksiku;) niestety moj chlopak po takiej ilosci jest nie do zycia:P

Gość pinkgirl
3-4 razy dziennie ale pozniej jestem wykonczona , a i ochota nastepnego dnia na sex jest mniejsza

Gość pinkgirl
zapomniałam dodac ze to za jednym razem

Gość mężetka
Ja moge prawie zawsze i wszędzie czasami potrzebny jest żel,ale to przewaznie przy analu

mogę cały dzień sprędzic w łóżku i kochac sie z chłopakiem, o ile on wydoli