Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ŻONA 123

dlaczego nie dam mu rozwodu

Polecane posty

Gość ŻONA 123

Ja nie dam z powodu czysto złośliwego, niech nie będzie szczęśliwy skoro ja nie jestem. Pozatym on mnie utrzymuje chcę to utrzymać. Kocham Go jakie pwoody macie Wy?

Gość sc
macie dzieci ???

Gość zoneczka 1234
ja sie nie rozwodze, choc moze do tego dojsc w niedlugim czasie, ale tez bym mu nie dala rozwodu ze zlosci!!! dlaczego ja mam cierpiec a on nie??? tez mnie utrzymuje wiec niech zyga i placi, jest od tego jak duupa od srrania!!!

Gość marna prowokacja aż przykro

Gość ŻONA 123
mamy jedno, dlaczego ktoś napisał że to prowokacja?

Gość nononononm
jakbys przezyla to co ja i tyle co ja to tez bys tak postapila, latwosie pisze i mowi jak sie nie jest na czyims miejscu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ŻONA 123
mnie da szczęście jego nieszczęście :-) pozatym ja go kocham licze na to że zmądrzeje i mu przejdzie w końcu faceci są słabi, moja metoda to przetrzymanie i wróci do mnie :-) on jest za słaby na radykalne rozwiązania a ja nie chcę żeby odszedł, było fajnie kiedyś i jeszcze może będzie, nie dam mu rozwodu zdecudowanie

Gość zoneczka 1234
tak tak, jak ktos nie jest na twoim miejscu to sie latwo pisze i mowi, ja juz tyle przezylam rozmaitosci z moim mezem, ze napewno bym mu nie dala rozwodu, a co!!!!!!!!!!!

Gość zoneczka 1234
pyt do zony a ile byliscie razem po i przed slubem, my przed 4 a po jestesmy 5.5

Tylko, że rozwód to daje sąd, jeśli stwierdzi całkowity i nieodwracalny rozpad małżeństwa... wasza zgoda nie jest potrzebna, może tylko wydłużyć postępowanie.

Gość ŻONA 123
zdradził mnie jak chce się rozwodzić to tylko z orzekaniem o Jego winie ale on kombinuje jak się z tego wymigać a ja na to niem pozwole, nie pozwole też żeby żył z tą ku...wą jak by nigdy nic, zapłaci za to przynajmniej w sądzie

Gość sc
a czemu sie rozwodzicie ??

Gość ŻONA 123
seksowna to u nas niczego takiego sąd nie stwierdzi, My nadal mieszkamy razem, to jest jego mieszkanie nabyte przed ślubem, ja nie mam pracy i nie mam dokąd pójść, więc mieszkamy razem tyle że nie śpimy ze sobą od dawna ale to chyba nie powód do uznania że pozycie ustało? mieszkamy razem i on nadal Nas utrzymuje, nie wyprowadził się a z tą dupą spotyka się albo i nie, nie wiem powiedział że już nie, ale nie wiem czymu wierzyć, bo jeśli nie to dlaczego chce się rozwodzić?

Gość amebka
Jezu. Jak mozna byc takim psem ogrodnika. Zamiast puscic kolesia i zaczac samemu sobie zycie ukladac i jemu dac na to szanse to taka kobieta wszystkich unieszczesliwia i jeszcze pisze ze ona KOCHA. Tak niestety sie koncza malzenstwa gdzie tylko facet pracuje, potem cos sie chrzani i kobieta zostaje bez srodkow do zycia - straszne.Ale nie dac komus rozwodu przez zlosliwosc - on i tak bedzie chodzil do tamtej, mozliwe ze sie do niej przeprowadzi a was i tak bedzie mial gleboko w dupie i w ogole jak mozna mowic ze obowiazkiem meza jest utrzymywanie zony?!?! a ta zona to co, raczek nie ma i pracowac sie nie chce? z jakiej racji on am was utrzymywac?:)

Gość ŻONA 123
do Nieee ale ja go kocham, nie zostawił mnie, ja chcę walczyć o nasz związek, wierze że do mnie wróci że się opamięta Jad przezemnie przemawia bo ja chcę walczyć o nasze małżenstwo i nie dam mu rozwodu

Gość amebka
zona123 - naprawde, nie lepiej sobie zycie od nowa z kims innym ulozyc?! jesli macie dziecko to on alimenty na dziecko i tak bedzie placic - wiec daj jemu szanse ale przedewszystkim SOBIE - ludzie sie rozstaja, takjuz bywa

Gość ŻONA 123
ale widać nie odszedł ode mnie do tamtej, widac coś do mnie czuje w takim razie? Mógł mnie zostawić już dawno jego romans trwa już 4 lata ale jest ze mną cały czas, nie jest pieknie ale On nie Odszedł, ja zrobię wszystko żeby został, może się uda On coś mówi o rozwodzie ale ja się nie zgadzam, skoro mieszka ze mną i z naszym dzieckiem widac mu zalezy na nas bardziej niż na tej kobiecie-jego kochance

Gość ŻONA 123
ja go na siłę nie trzymam przecież, czemu nie odszedł? a teraz gada o jakimś rozwodzie?

Gość amebka
Gdyby cie kochal to by cie nie zdradzil. Napisz czy macie dzieci?

Gość ŻONA 123
mamy dziecko jedno ja mam 34 lata

Gość ŻONA 123
i o to dziecko naszą córke też mi chodzi przecież :-( żeby miała pełną rodzinę :-(

Gość sc
a wzięłaś pod uwagę że nie odszedł bo boi sie jazd z twojej strony .....

Gość amebka
zona123 - wiesz, moim zdaniem nie odchodzi od ciebie ze wzgledu na dziecko albo ze strachu. Nie wiem tez dlaczego ty nie chcesz sie z nim rozstac - moja siostra miala dziecko w wieku 31 lta, z banku spermy bo bardzo chciala a nie miala kandydata, kiedy jej synekmial 3 latka poznala faceta i jest z nim do dzisiaj ( juz 4 lata), wiec naprawde kobieta w kazdym wieku moze sobie ulozyc zycia. uwazam ze po czyms takim zwiazek nie moze byc juz szczesliwy,co z tego ze nie odejdzie jesli poza wspolnymdachem i dzieckiem nie bedzie was juz laczyc nic innego - bez sensu

Gość iyt
cóż... rozwód orzeka sąd a nie "daje" go któryś z małżonków

Gość ŻONA 123
ja go kocham :-( mimo wszystko :-(

Gość Asik__
"mnie da szczęście jego nieszczęście"- jak możesz twierdzić że kogoś kochasz mówiąc takie coś? :o Jeśli nie śpicie razem to znaczy że pożycie ustało- sąd się pyta kiedy ustały stosunki płciowe. Nie musisz rozwodu mu "dawać", nawet nie musisz być w sądzie. Wyrok może zapaść zaocznie.

Gość od jutra
...,,Pozatym on mnie utrzymuje chcę to utrzymać,,... wytłumacz mi to zdanie bo nie bardzo rozumiem 🌼

Gość Asik__
Jeśli po rozwodzie nie będziesz mieć środków do życia to sąd może zasądzić alimenty od męża dla ciebie i dziecka jeśli o to wystapisz.

Gość a do roboty
nie łaska leserze? tylko od meza wymagac utrzymania? tego sie boisz najbardziej co? zebys musiala dupsko ruszyc i zaczac zarabiac a nie siedziec w necie