Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara prukfa

dlaczego faceci wolą młodsze?

Polecane posty

Gość ProfesorKompresor
pytacie zapewne -kto takiemu idiocie dał net do rąk?

Gość barani łbie

Gość minister Roman Wiertło
dobrze mu pedział

Gość kuffajka
Pewnie dlatego ze wiekszosc kobiet starszych nie dba o siebie, ma kilomerowe odrosty nadwage i nie ma ochoty na seks:D czy to nei oczywiste?:) widziales kiedys faceta ktory zdradzil piekna ponetna zadbana i seksowna kobiete?:D

Gość ..tak

Gość kotmłot
ja tam wole starsze sam mam 20 lat.. a wole taką 20 letnią.. albo 24,25,26 itp bo takie młode to głupie ani się pogadac nieda ani nic i tyle... a jakby była 30 fajna to chętnie nie pogardze kwestia mentalności.. wiadomo że babcia to nie to dla mnie jakbym miał 30 to 35.40 to fajne a tak :) Ale i tak lubie małą kociczke i tyle bardzo a ona am 23 :) Pozdro dla niej..

Gość Rico111
zasada przeciwieństw - jak miałem 16 lat to mi sie podobały starsze ,zreszta z wazajemnościa bo takich ok 30 które sie interesuja malolatami jest PEŁNO ....a teraz hmmm wole młodsze a wiec role sie odwróciły i tez jest okay ,oczywiście to nie wyklucza spotykania sie z rowiesniczkami albo nawet starszymi kobietkami wszystko zalezy od tego jaka Ona jest - ta konkretna a nie "statystyczna" :)

Większość generalizuje.. a to że młode kobiety nie mają dużych wymagań, a to że \"lecą\" na kasę :D być może czasem tak jest ale nie zawsze o czym niektórzy jakby zdawało się zapomnieli.

Gość bbux
Młodsze są lepsze, bo są swieższe, nie sflaczale jak stare, nie mają takich obwisłych cycków i cellulitu. I tyle, to przecież oczywiste. Nawet te zadbane starsze babki nie są tak ponętne jak świeżutkie 20-stki. I tych zadbanych starszych babek jest malutko, większość to kaszaloty

Gość ala-lala
ja tez wole mlodszych i jest swietnie

bo maja mlodsze ciala :/ bo nie maja pretensji bo z nimi nie doswiadczyli jeszcze rutyny bo sa usmiechniete, pelne zycia bo nie gadaja ciagle tylko o domu i pracy bo nie sa wymagajace co do seksu, bo on moze je "uczyc"

Gość powtórzę po poprzedniku
że częsciej się uśmiechają i mniej narzekają a czasami wogóle i potrafią częściej znależć pozytywne elementy

Gość takie po 30
zaczynają tyć a tłusta dupa u kobiety to koszmar. Impotencji można się nabawić

Gość asztonkuczer
bo są ciaśniejsze, gładsze gdzie trzeba, usuwają niepotrzebne owłosienie, ładniej wyglądają.

Czytam opinie kobiet typu doświadczona jest bardziej wymagająca. Tyle że to nie prawda kobiety mające przed sobą pierwszy raz mają bardzo wysokie wymagania co do sexu. Choćby dlatego że cała odpowiedzialność za udany sex spoczywa na mężczyźnie.

Gość a myślałaś że co

Gość rekiola
Jestem po trzydziestce, ale zaprzyjaźniłam się z wagą i z pływalnią. Oglądają się za mną mlodsi, a mój mąż, starszy o 8 lat jest wciąż na mnie napalony i to jest satysfakcja. Polecam przyjaźń z wagą i pływanie albo systematyczną siłownię, a po jakimś czasie poczujecie się młodsze i pożądane. Cudów nie ma, chcesz być pożądana to musisz na to zapracować.