Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego kobiety tak się zach

Dlaczego kobiety tak się zachowuja na pokazach męzczyzn

Polecane posty

Ostatnio byłem w Rzeszowie z dziewczyną. Ja pierdo...szok. Nie wieryłem własnym oczom. A mówi się ,ze to męzczyzni tak mają. A tu gruba pomyłka. rwią się na tych gości. Chcą ich rozerwać. Mojej dziewczynie to się udzieliło, dziwnie się poczułem...

Gość ghmj
nie wiem, mam wrazenie ze podlegaja jakiejs zbiorowej histerii, i to wynikajacej z wzorcow slepe nasladowanie mezczyzn? nie mam pojecia... w kazdym razie ja tak nie mam

Nie wszystkie tak sie zachowują. Ale pewnie jak ktoś, tak jak ja, nie lubi takich imprez to po prostu nie chodzi.

A njalepiej jak jakąś się wexmie na środek, to wszystkie jej zazdroszczą, podziwiają.

Gość hłe
Gdzie w Rzeszowie? Gdzie?

Wiesz, mysle ze to za kazdym razem wynika z tego samego - bo w domu siedzi gruby i zaniedbany partner ktory uwaza ze skoro ma papierek to juz sienie musi starac. A w przypadku kobiet jest to jeszcze bardziej widoczne, bo znakomita wiekszosc z nich przy wyborze meza kieruje sie rozsadkiem czyli perspektywami finansowymi,dobrym materialem na ojca i bezieczenstwem a nie wygladem:) A u facetow zwykle wynika to z tego ze zenia sie z kobieta szczupla i zadbana a po paru latach ma kogos 20 kilo grubszego bez ochoty na seks i w dodatku najczesciej zaborczego. Po porstu - zawsze leci sie na to czego nam w zyciu brakuje:) Ja bylam kiedys na pokazie chippendalesow czy jakkolwiek sie to pisze i powiem szczerze ze bylam zażenowana,to fakt:) Mysle ze Twoje oburzenie tez wynika z tego, ze spolecznie panuje wieksze przyzwolenie na szalejacego w barze ze striptizem faceta niz na kobiete w tej samej sytuacji, tak samo jak powszechnie nadal uwaza sie ze kobieta nie pot5zebuje seksu i jesli facet ma kochanke to jest super ogier a jesli kobieta ma kochanka to jest puszczalska.Ale niestety do zmiany mentalnosci potrzeba uplywu nie roku czy dwoch, ale zmiany calych pokolen:) Uffff, sie napisala :D

Gość byłam w
norymbergi na czipi ;) to imprezy dla kobiet we własnym gronie :P jest zajebiście :D wszystkie szaleją ale to zabawa nie masz się czego obawiać ;) :D

Ja sz tobą się nie zgodzę! Ja na pokaz nagich Pań nie chcę iśc , bo mnie to nudzi, wgapianie się w jakieś wywłoki. widzisz i ja tu jednej rzczy nie rozumiem. Ja staram się jak moge,zły chyba nie jestem, żebym był cały czas dla swojej kobiety atrakcyjny, biegam sport uprawiam itd.itd.itd. Ale jak byłem na tym pokazie i obserwowałem swoją dziewczynę, to trochę się poczułem dziwnie...coś jakby podcięło mi skrzydła...

Dlaczego nazywasz tekobiety wywłokami? zazwyczaj sa bardzo atrakcyjne:) Odpowiedz sobie na pytanie, czy wygladasz tak jak ci panowie ktorzy robili striptiz?:) to jest normalne ze ogladasz sie za ludzmi atrakcyjnymi - faceci za kobietami a kobiety za mezczyznami. Nie przyszloby mi do glowy zeby sie wkurzac na mojego faceta bo sie oglada za ladna dziewczyna - jest ze mna kocha mnie ale to nie powod zeby nie docenial piekna innych, ja zreszta tez lubie sobie popatrzec na przystojengo faceta - nie widze w tym nic zlego:) jestes ze swoim partnerem bo go kochasz i ci sie podoba - ale to nie znaczy ze masz nie doceniac piekna innych. A ludzie na tego typu imprezach zachowuja sie tak ptez dlatego, ze udziela sie atmosfera tlumu:) wszyscy sie dra to i ja sie drę:)

A jesli juz koniecznie chcesz sie dopatrzyc jakiejs przyczyny takiego zachowania u partnerki, to moze sprobuj wprowadzic jakies innowacje do waszego zycia erotycznego,czesto ludzie maja wiele fantazji o ktorychnie mowia bo boja sie reakcji partnera lub najzwyczajniej w swiecie boja sie uznania ich za dziwakow. Mysle ze powinienes z nia o tym pgadac i tyle:)

wiesz co ja nie mam czasu,zeby siedzieć cały dzień na siłowni. Myslę, że jakbym popracował trochę nad muskulaturą no i jeszcze solar, troche olejków hehehehe widzisz ja się trochę znam na wizreunku, to takie skrzywienie zawodowe:) Atrakcyjność zgodzę się, ale na oczach partnera!!!! Przecież mu może być przykro , ja w życiu nie spojrzałem w obecności dziewczynay na inna kobietę!!!!

No widzisz - to jest kwestia pogladow na zycie:) ja siedzac z moim facetem niejednokrotnie - ogladajac tv czy bedac w restauracji - omawiam ze tak to ujme urode zarowno pan jak i panow. Mowie co mi sie w tym czy w tamtym podoba i On tak samo. Niemniej jednak rozumiem ze mozesz czuc sie nieswojo, mysle ze wiekszosc osob moglaby sie tak poczuc - ja po porstu jestem dziwna:D i jak sam zauwazyles - nie masz czasu siedziec na silowni, a jest cos takiego ze kobiety lubia jaskiniowcow - umiesnionych polnagich facetow ktorzy w dodatku swietnie sie ruszaja - ot, po prostu jest na czym oko zawiesic:) ale do zwiazku potrzeba wiele rzeczy - musi sie podobac i wyglad i osobowosc i charakter - a taki striptizer to tylko ladny wyglad - wiesz, to tak jakbys sobie zjadl lody - dobre byly, chwila przyjemnosci ale zjesz i zapominasz.

kingkong - hmmmm,sprawa dla psychologa,czyzby cie zdradzila lub odrzucilapiekna kobieta? w sumie to hcyba nawet nie trzeba byc psychologiem...:D

Gość hewelia
gdzie są takie pokazy...może się przejdę

Gość Lubiany Juken
Cornelia Blumsz--> wypowiadasz sie jak byś była nie wiadomo jak piękna , i twoje koleżanki również, a zapewniam cię dużo ci jeszcze brakuje i z wyglądu i z klasy. A gadki o lodach to se wsadz w pewno miejsce , może cie to ochłodzi. A zachowanie sie sie jak wyżej opisuję kolega świadczy o braku klasy, zerowej empatii, totalnym kretynizmie itp.

Gość Macan
Juken, zgadzam się z Tobą w ostatnim zdaniu. Są Ludzie i ... parapety.

Gość 8384888
u nas pany to i tak to zaczyna hulać na razie. Zobaczymy co będzie za kilka lat branża dla kobiet się rozwija bardzo szybko. znam panienkę co z Żywca jeździ do Warszawy bo tam ma ogiera z ogłoszenia....patologia!!!!!

Gość najlepiej to
Ja do dziś nie wiem co moja robiła na wieczorze panieńskim a własnie była na tego typu imprezie...aż boję się pytać. Podobno film nagrała, tylko nie moge znaleźć.Ja wiem, może lepiej nie szukać...

Gość stary98
lepiej nie szukaj:) Prawda bywa nieraz brutalna!!!!

Gość Roman romantyczny
odnośnie zachowania się kobiet na pokazach - proponuję ściągnąć i obejrzeć: http://www.yonkis.com/media/japo_tv.wmv autentyk z japońskiego programu telewizyjnego

Gość tez ogladalam taki pokaz
ja co prawda sie nie rzucalam,bo mnie nie pociagaja faceci w stringach..lubie faceta z plama na koszulce i dziura w spodniach...dla mnie taki nielad i lekkie zaniedbanie jest meskie... tak czy siak..chce tylko napisac,ze po pokazie panowie byli dostepni..znaczy sie zostali na afterparty..i co?myslicie,ze choc jedna z tych rzucajacych sie panienek sie do nich kleila?? to bylo tylko na pokaz...potem pare podeszlo zrobic zdjecie i finito...panowie reszte wieczoru spedzili sami pijac piwo...