Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotmłot

Kto lubi kotki

Polecane posty

Gość kotmłot

kotki zwierzęta.. i Kotki kobietki chodzi mi o takie nieśmiałe ale z temperamentem.. ja jedną znam i uwielbiam ją jest boska.. kociczka pozdro dla niej :))

Gość kotmłot
A tak spytam.. orientuje się ktoś może o której walczy Adamek :) nasz bokser mistrz wagi średniej z Gilowic... Gilowice... mój stary pochodził ... moje korzenie :) Gilowice Adamek :) czekam na walke a wy ludzie sorry że nie na temat ale może ktoś wie rozwijam temat :)

Gość kotmłot
Zapałeczko nie chodzi mi takiej madrej ale niesmiałej ale jak się poznamy to takiej co w łózku lubi powiglowac i jest gorąca.. a nie tylko leży jak kłoda.. jak lubi eksperymenty pozdro Zapałeczko :)

Gość kotmłot
Kociczki są super.. ale nie takie tapety puste nie onie mi chodzi ale jak napisałem niżej :) Pozdro..

Gość kotmłot
Dziwna jesteś zapałeczko ale ja cię rozumiem ..... Brakuje ci czułości :) pieszczot.. przytulania itp I tak cie lubie :) A kotki sa i będa i to jest piękne :)

Gość kotmłot
hehe nie bulwersuj się tak to nie są moje kotki ale chciabym to kobiety któreś sa pociągające... A dziwna jesteś bo masz niezwykłe ... zdanie ...orginalne... Mój mózg nie jest taki mały więc prosze.. nie jestem jakims zarywaczem... ja poprostu podziwniam takie kotki i tyle A koty piekne zwierzęta to fakt.. I nie irytuj się tak zapałeczko buziak dla ciebie.. najważniejsza i tak jest mentalnośc.. pozdro:)

Gość kotmłot
Zapałcia :) pizdami to sa kurwy i pustaki a kotki są cudowne ehhhh :)bo to wiem akurat :)

Gość kotmłot
ADAMEK ADAMEK DO BOJU !!!!!!!!!!!! CZAS ZAPALIC FAJKE :)

Gość kotmłot
POLSKA DO BóJUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kotmłot
NIEZłE... A TY BęDZIESZ.. KOTKą KRóLOWą TO SIę ZGADZAM.. ALE NA OBóZ ROZKOSZY Z KOTKAMI :)) mniam mniam :P

Gość kotmłot
Ty będziesz kociczką :) dowodzącą .. heheheh :P

Gość kotmłot
Moja kupa jest ładna mnie to nie przeszkadza :) Jak wyglądasz wiem że coś masz w sobie.... a twój atak jest spowodowany kompleksem jakims zapewne.. Ale rozlużnij się masażyk by ci sie przydał :) Zapałeczko :)

Gość kotmłot
A kotka to nie chodzi o wygląd... ani wymiary.. tylko heh zachowanie itp :)

Gość kotmłot
ADAMEK ADAMEK.. NARAZIE CIęZKO EHH.. ALE BęDZIE DOBRZE JA MYSLE :)

Gość kotmłot
No to przytulaniec i dobranoc ..... Więcej wiary w siebie nei wszyscy uceniają obiektywnie wierz mi :) A agresja to nie rozwiązanie :)tylko pogarża.. trzeba być albo próbować być optymistą..:)

Gość kotmłot
A co do internetu tu można wszystko kłamać to fakt.. ale w realu to samo :)można udawać wiec wiesz.. nie jesteś żadną kupą.. jesteś pewnie spoko kobieta która sama się zakrywa.. tylko nie żadnych kup żadna kobieta nie jest kupa nawet kurwa.... I nie mów tak o sobie brzydko tolerancji troche dla siebie pozdrawiam :)

Gość kotmłot
A wygląd niema takiego znaczenia.. bo to nie wybieramy .. to dostajemy od natury.. najważniejsze jaki człowiek jest czy dobry czy zły i jaki chce być.. I nie jesteś rzadną kupą zabraniam ci tak mówić :)

Gość kotmłot
03:55 Twój komentarz majdanek obóz koncentracyjny .. podczs 2 wojny światowej... w którym zgineło wielu ludzi widzisz mamy nawet wspólne zainteresowanie Ja tez lubie histe:) Wieć wiesz kwestia taka .. :)

Gość kotmłot
Oglądam .. polsat i tu pisze.. wiem że nic nie zmienie ale ja tak myśle..bo kto ocenia człowieka obiektywnie i to się dla niego najbardziej liczy.. to jest debilem.. bo nic niewie o tej osobie tylko .. ocenia po wygladzie jaka jest a to dla mnie debil,.. to tak jak np koleś przypakowany to niby pustak.. gadałem z taki i okazała się całkowicie .. super kolesiem zajebisty :) Wczoraj przykład ..z reala.. jak byłem w barze.. kolega ma dziewczyne nie jest z niej rzadna pięknośc.. nawet powiem że ... zewnętrznie... wiesz.. i jak się jej posłucha to całkiem spoko babka..... i fajnie gada.. a jak się kogos pozna pokocha to juz niema znaczenia... Powtarzam więcej wairy w siebie.. co ty myślisz że ja jestem piękny daj spokój.. mówie ci pewnie jesteś spoko babka a użalasz się nad sobą.. jak dziecko opisz siebie włosny.. oczy .. itp :)

Gość kotmłot
To wam się wydaje ...że wszyscy kolesie oceniają obiektywnie.. to się mylicie.. wejć sobie an f23 i poczytaj jak niektórzy faceci pisza. jest ich niewielu ale wiem że są szczery.. i są tacy ludzie...choć jest ich niewieli wkońcu trafisz na swojego zobaczysz jak mozna spytać ile masz wiosenek :)

Gość kotmłot
Qurwa niech to szlak Adamek dostaje.. :(((( nawet jak przegra to i tak jest najepszy dla mnie :)

Gość kotmłot
Dobranoc to nie pierdoły to fakty z życia... i wiem co mówie troche przeżyłem... to prawda..dobranoc i nie myśl o samobójstwie bo to tchórzostwo.. zobaczysz że znajdzie faceta :) tylko nastaw się poztywnie i zobaczysz... to dużo zmieni pa dobranoc :)

Gość kotmłot
Dobranoc to nie pierdoły to fakty z życia... i wiem co mówie troche przeżyłem... to prawda..dobranoc i nie myśl o samobójstwie bo to tchórzostwo.. zobaczysz że znajdzie faceta :) tylko nastaw się poztywnie i zobaczysz... to dużo zmieni pa dobranoc :)

Gość kotmłot

Gość kotmłot

Gość kotmłot
Niestety przegrał .. eh... ale i tak jest najlepszy !!!!!!!!! brakło troche ciosów i efektywności trudno Dobranoc ...zapałeczko i uszy do góry...

Gość kotek pt
kotku młotku uważam, że jesteś fajnym i grzecznym młodym facetem ...i trzymaj tak dalej :) pozdrawiam

Gość kotmłot
kotek pt Dziękuje buziaczek dla ciebie :)

Gość ja jestem kotem chyba
przynajmniej tak twierdzi mój chłopak;) Jestm miła, grzeczna, dużo mruczę nawet:) czasami jestem kapryśna i lubie jak się mnie posmyra tu i ówdzie, pogłaszczepo głowie, albo po karku. Co prawda nie wiem, jak z tym łózkiem, bo do tego jeszcez nie doszłam,a el marzę o tym, zeby kiedyś rzucić się na mojego chłopaka i zrobić mu takiego loda, żeby zapamiętał na całe życie:p

Gość ja jestem kotem chyba
No i oczywiścei w towarzystwie siedzę niczym kot z przymruzonymi oczami na piecu:) Mówię tylko mądre rzeczy, wiem wszystko, a jak nie wiem, to się nie wtrącam, fajnie się ze mną rozmiawia. A potem się okazuje, że jestem rozpieszczony kocur marudny, który raz się dasa a raz się rzuca na szyję i nie chce puścić. Nie wiem, jak to jest możliwe, ale nawet mam zielono- żółte oczy;)