Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczonaaaaaaa

Co mam zrobić!!

Polecane posty

Gość zrozpaczonaaaaaaa

moze to wydac sie smieszne bo i mnie sie totakie wydaje, takie nierealne. mam 20 lat i ojciec oswiadczyl ze mam wracac o 24. teraz nie moge nigdzie wyjsc bo kto ze mna bedzie chcial zostac do 24!! studiuje, jestem na II roku, zdaje bez problemow, zreszta nie maja ze mna zadnych problemow procz tego ze zupelnie sie niedogadujemy. wiem ze jestem dorosla i ze nie moga mi niczego kazac czy zabronic..ale ja z nimi mieszkam i boje sie ze mnie wyrzuca, i dokad wtedy pojde? co mi zostanie? nie wiem co zrobic, chyba z nimi pogadam ze tak byc nie moze, a raczej z matka i powiem zeby przekazala ojcu. zbyt wiele razy spaprali mi zycie, zbyt wiele razy chcialam sie zabic, zbyt wiele razy odebrali mi sens i motywacje do zycia.

Gość a taaaaaam eeeeeeeeee

Gość zrozpaczonaaaaaaa
heh dzienks za taka odpowiedz :/

Gość qws
Masz 20 lat a zachowujesz się jak nastolatka, do tego dziecinna. "Bo tatuś nie pozwala mi wracać po dwunastej...buuuuu....😭 i co ja zrobię.....:(" Dopóki mieszkasz z rodzicami, powinnaś stosować się do ich zasad.

Gość zrozpaczonaaaaaaa
dla Ciebie idniotyczny, ale nie dla mnie. wiem ze ludzie umieraja na swiecie ale kazdy ma swoje problemy i kazdy ma prawo pytac o pomoc

Gość e tam nie sluchaj ich gadania
skad wiesz, ze Cie wurzuca? az tak zle?

Gość zrozpaczonaaaaaaa
bo tak jest!! nastolatka a kurfa co mam Twoim zdaniem zrobic, wyjsc i nie wrocic, czlowieku ja studiuje, jak sobie wyjde to mnie wyrzuca i co wtedy zrobie, cale zycie totalnie straci sens, wiem ze to idiotycznie brzmi, wlasnie w sensie "tatus nie pozwolil" i sama jestem w szoku, w totalnym przerazeniu, ale co ja poradze ze mam popieprzonych rodzicow

Gość zrozpaczonaaaaaaa
czuje sie jak totalna kretynka, tak strasznie ich za to nienawidze, nie no nawrzucam im, choc z nimi nie idzie pogadac, najchetniej wzielabym teraz poduszke i ich udusila jak sobie tak beztrosko spia, niszcza mi zycie

Gość zrozpaczonaaaaaaa
zajebiscie jestescie w tych swoich poradach, pozal sie Boze. widze ze sami sie nudzicie i nie macie problemow :/

Gość qws
Ojeny, naprawdę masz tok myślenia nastolatki:D

Gość zrozpaczonaaaaaaa
"NAPRAWDE MASZ TOK MYSLENIA NASTOLATKI" TO POWIEDZCIE CO MAM ZROBIC, SKORO JA MYSLE JAK NASTOLATKA

Gość walduuuś
a co ty chcesz robic po 24 poza domem? :p

Gość e tam nie sluchaj ich gadania
nie masz nikogo z rodziny u kogo moglabys mieszkac?

Gość zrozpaczonaaaaaaa
nie szlajam sie tylko imprezuje jak wszyscy!! chodze ti i tam, bawie sie, chyba wlasnie teraz jest na to czas, i nie zamierzam sie zamykac w domu z dala od znajomych :/ az mi wstyd przed nimi i wolalabym udawac paraliz konczyn niz powiedziec ze mam byc na 24 spowrotem :( naprawde z nimi dzis pogadam bo tak byc nie moze, wkurfili sie troche jak wyszlam o 23 i wrocilam o 5 rano ale co im do tego to moje zycie!!!

Gość zrozpaczonaaaaaaa
oni maja jakas manie "psucia sobie opinii" ale taka jest prawda ze jestem dorosla i irytuje mnie to, nawet nie wiecie jak bardzo jestem ta sytuacja poirytowana, jak bardzo ich za to nienawidze i jak bardzo czuje sie bezsilna...

Gość zrozpaczonaaaaaaa
wiem ze to wszystko brzmi jakby pisala to jakas blond kretynka i sama jak to czytam to nie wierze ze ludzie maja takie pierdzielaste probvlemy kiedy dzieci w afryce umieraja z glodu, ale co ja poradze ze naprawde mnie to uderza, latwo wam mowic bo tak nie macie, ja tez tak nie mialam...

Gość zrozpaczonaaaaaaa
depresje to jaj mam od dawna i z innych powodow, wiem ze wiele ludzi oddalo by wszystko za taki problem... ale tu nie chodzi to ze nie moge wyjsc.. chodzi o fakt jak mnie traktuja, kurfa nie znacie do konca sytuacji i naprawde wierze ze macie to za absurdalny problem

No ale skoro mowisz, ze moga wyrzucic Cie z domu, to jak dla mnie nie sa zbyt normalni rodzice. Dlatego pytam, czy tylko za to ich tak nienawidzisz, ze kaza Ci wracac przed 24.

Gość walduuuś
za nauke sie weź, a nie imprezy :o potem będziesz biadolić że studia nic nie dały i głąb jesteś i pracy nie możesz znaleźć :p

Gość zrozpaczonaaaaaaa
nie tylko za to, ogolnie to za to ze maja mnie w dupie, ze mysla tylko o sobie (o swojej opinii) ze wciaz mnie wyzywaja porownujac wrecz do gowna, ze jestem dla nich nikim i tak tez sie czasem czuje. to jest tak ze nigdy nie bylam wystarczajaco dobra, kiedy np mowie "zaliczylam juz sesje!!' oni udaja ze albo nie slysza, ze albo klame, albo sobie podspiewuja pod nosem. kiedy powiedzialam z zywa radoscia "dostalam z matury 19 (na 20) puntkow!!" tata krotko swkitowal "z czego sie cieszysz inni mieli po 20" i sobie poszedl

Gość zrozpaczonaaaaaaa
co do tego czy glabem jestem jestem czy nie to kwestia wzgledna, mialam pasek na maturalnym przedmioty pozdawane na 90%, na studiach zero problemow z dostaniem sie pomimo egzaminu wstepnego na I roku srednio 4,5

Gość zrozpaczonaaaaaaa
to ze pracy nie znajde nie wyniknie z faktu bycia czy niebycia glabem tylko naszej gospodarki

Gość zrozpaczonaaaaaaa
a to wszystko dlatego, ze lubię sie pieprzyć... Wiecie jak to jest...na imprezie zawsze się znajdzie jakiś amator i mnie posunie. A wiecie czemu po północy? Bo wtedy juz procenty działaja. Na trzeźwo to nie mam odwagi dawac przypadkowemu facetowi.

Gość hłe
💤 O tej porze to nawet potszywy kiepskie

Gość zrozpaczonaaaaaaa
podszywaczom dziekujemy za te blyskotliwe wypowiedzi :) jak sie nudzisz to sie rozbierz i sobie ubrania popilnuj, i wiesz co, zycie Ci zeby to sie obrocilo przeciwko Tobie, ze szczerego serca

Gość zrozpaczonaaaaaaa
pisze tak ze ogolnie nie uzywam wulgaryzmow i wole sobie darowac poprawna pisownie tego wyrazu zreszta co za roznica, ludzie naprawde jestescie do niczego... poki ktos nie ma problemow, nie zrozumie drugiego czlowieka zreszta sama tego nie rozumiem, sama czesto ranie innych, zupelnie niepotrzebnie

Gość podszywacz nocą
niby co sie ma mi obrocić? Jesteś po prostu naiwnie prymitywna w swoich zachowaniach. Tak to jest gdy się nie maiło kontaktu emocjonalnego z rodzicami w okresie dojrzewania.....a moze ty dalej dojrzewasz? jesteś w okresie buntu i niezgody? Mas po prostu problem z odpowiednim pojmowaniem odpowiedzialnosci zyciowej. Zastanów sie na chwilę.... Jestes juz na swoim, z daleka od tego znienawidzonego ojca. Chodzisz na imprezy codziennie do 5 nad ranem. Co za radosc !!!! I co dalej??? Patrzysz tylko jakby tu chwilowo ulec pokusie. Nie masz jeszcze rozwinietego poczucia odpowiedzialnosci życiowej. Współczuje twoim rodzicom,z ę nie udało im się Ciebie odpowiednio ustawić do życia. Na razie tyle.

Nie przejmuj sie, zla pore wybralas na zwierzenia na kafe;) A poza tym zaczelas opowiadac o imprezach a problem jest tutaj chyba troche glebszy i nikt nie wzial Cie na powaznie. W kazdym razie ja ide spac, powodzenia 🖐️

Gość zrozpaczonaaaaaaa
jestem na swoim i nie mam czasu imprezowac do 5 rano, wierz lub nie, jestem wzorem odpowiedzialnosci, nauke stawiam najwyzej, wychodze raz na 3 tyg lub zadziej. zreszta to nie ma zwiazku z odpowiedzialnoscia, to chodzi o fakt tego jak mnie traktuja