Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kroolik27

Jak byscie potraktowali taka kobiete?

Polecane posty

Gość kroolik27

Kobete wyniosla, ktora przez kilka lat biegala za obcokrajowcami, twierdzac ze Polacy to najogolnie i najdelikatniej "buraki", a gdy kilkakrotnie zostala wykorzystana w sposoby o ktorych nawet wczesniej nie slyszalem, chce sie spotykac? Bo ja szczerze powiem sam nie wiem...

Każdy popełnia błędy, może ona już swój zrozumiała? Jak bedziesz caly czas myslal o tym jak bylo w przeszlosci, to moze sie wszystko schrzanic miedzy wami. Lepiej zoastawic to przeszlosci... myslec tylko o tym jak jest teraz i jak bedzie kiedys, byc moze poczujecie do siebie cos głębszego..? Życzę wam powdzenia.

Gość Mark of Chaos
Wyżej srała niż dupe miała. Po pierwsze nawet jej nie dotykaj ( patrz sprawa Simona Mola), do drugie kubeł zimnej wody przyda jej się w życiu, masz taki wybór innych Polek po co ci ta ? Są takie co nie musiały dawać dupy zaganicą żeby stwierdzić, że Polacy to także fajni faceci.

Gość sza.lonka
oj...nie można generalizować, to chyba oczywiste, że każdy potrzebuje bliskości i bezpieczeństwa....tylko wiadomo, że są pewne zasady. a polskie chłopoki i tak są the best;)

Gość Michał_moralizator
Potraktowalibyśmy ją tak jak na to zasługuje, czyli kop w dupe i niech spierdala. Spytaj jej czy nie zrobisz jej wstydu...wkońcu spotykasz się z burakiem ?

Gość sza.lonka
ech chłopaki...te nasze, to takie stanowcze.. jak widać...:)

Gość Michał_moralizator
Nie znam Polaka który by gardził Polkami, za to w przeciwną strone tego jest coraz więcej...

Gość sza.lonka
nie o pogardę chodzi, ale jeśli poznajesz fajną dziewczynę...jest hiszpanką lub piekną włoszką...., Ty też się jej podobasz, a w zasięgu Twego wzroku nie ma fajniejszej POLKI, to zainteresujesz się tą właśnie tą niewiastą bez polskiego paszportu...i nie wpieraj, że nie:)

Gość glupia i tylee

Gość bez nika
Jak byscie potraktowali taka kobiete? " - to zalezy od człowieka, który ma klase .... jezeli ją ma to by pannie zwyczajnie podziękował za znajomość, jezeli jej nie ma to pewnie by ją zwyzywał itepe itede.

Gość sigma40
czesc ja bym takiej nie dala zadnej szansy na jakie kolwiek zblizenie sie do siebie nigdy nie wierze ,ze tacy ludzie sie zmieniaja....moze na krotko lub szukaja glupiego co kupi ich kit

Gość sznurowadło
- sigma40 - mądrze prawisz:):)

Gość kurdell
ja bym potraktował kopulacyjnie

Gość Mrchiana
Nie wiem sama, skoro twierdzisz ze traktowala tak Polakow - a znam takie kobiety - to tez bym jej podziekowala. Nie mozna kogos oceniac ze wzgledu na pochodzenie! Nie zdziwilabym sie gdyby teraz oczerniala osoby innej narodowosci.

Gość ihhhaaaha
jesli faktcznie robila jak mowisz, to albo jest niedojrzala, albo nieograniczeni glupia, a to mowi samo za siebie

A jak Ciebie traktuje? Chyba wazny jest jej onecny stosunek do Ciebie i ewentualnie wspolnej przyszlosci, a nie to co kiedys robila ;)

Gość wszystko jest mozliwe
a moze teraz chce sie mścic za tych obcokrajowców?kobiety są nieraz straszne mimo ze jestem kobietą... nieraz pałamy zemstą ale nie zawsze mozemy się zemścic na własciwym facecie... wtedy wybieramy pierwszego lepszego... moze ta kobieta chce Cię rozkochac a potem rzucić? zdarzaja się wyjątki nieraz... moze trafiłes własnie na taka która chce zmienic swoje zycie?

\" a moze teraz chce sie mścic za tych obcokrajowców?kobiety są nieraz straszne mimo ze jestem kobietą... nieraz pałamy zemstą ale nie zawsze mozemy się zemścic na własciwym facecie... wtedy wybieramy pierwszego lepszego... moze ta kobieta chce Cię rozkochac a potem rzucić? zdarzaja się wyjątki nieraz... moze trafiłes własnie na taka która chce zmienic swoje zycie? \" To nie jest zemsta:O.

Gość wlasnie chcialam sie o to samo
spyatc:) tzn o bazy danych:)