Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciezaroweczkaa

czy to prawda ze po cc jest trudniej powrocic do figury sprzed ciązy??

Polecane posty

Gość ciezaroweczkaa

a jak tak to dlaczego tak sie dzieje, ostatnio spotkalam kolezanka po cc no i stwierdzila ze po cc jest jej trudniej schudnąc. czy wogole rodzaj porodu ma jakies znaczenie w tym jak szybko odzyskamy dawno figure??

pierwszy raz slysze cos podobnego. Polog po cc czy naturalnym przebiega tak samo.

Gość podnoszeee

Gość a jeszcze raz podniose

Gość po cc brzuch zostaje
zazwyczaj, tak słyszałam. Kolezanka ma taki fałd skóry króry jej wisi :/

Dla mnie bzdura.A czy to ważne jaki porod się miało? jasne że nie.To jak będizemy wyglądać zalerzy od nas,od naszej diety,od ćwiczeń,pomocne są też kosmetyki.Jestem po cc i żeby schudnąć nie miałam z tym duzego problemu.Porpostu trzeba mieć śilną wolę i już

ja tez jestem po cc widze roznice ale nie wiem czy bede taka jak przed ciaza.wszystko jest do zrobienia tylko trzeba chciec.ja nie mam zadnej faldy na brzuchu.niestety moje cc nie bylo takie jak powinno.okazalo sie ze mialam rope w brzuchu.troche peklo mi skory i wydostowala sie na zewnatrz nie jest to mile uczucie teraz jest juz wszytsko ok choc czasami czuje jak mnie piecze od srodka.

Gość mamacinka
hej witam, ja jestem po dwóch ciążach i dalej jestem szczupła, może nie tak jak przed ciązą bo kości mojej miednicy mimo wszystko się trochę rozeszły ale nie nażekam, przecież nie mogę całe życi wyglądać jak nastolatka, teraz przynajmniej mam kobiece biodra

Gość mamacinka
moim zdaniem dziewczyny tyją po ciąży bo myśla że jak już załapały faceta i urodziły mu dziecko to nie muszą się starać o swój wygląd i zapuszczaja się a to nie prawda, trzeba przez całe życie dbać o siebie bez względu na to co sie robi

ja tez nie nazekam i nie mam zamiaru podoba mi sie taki wygld.codo tego ze kobiety nie staraja sie o swoj wygld jesli juz kogos maja to jest prawda zagadzam sie z tym oczywiscie nie kazda kobieta tak robi...podoba mi sieto jak wygladam nie jestem ani gruba ani chuda:)zreszt moj chlopak ciagle mi mowi ze ladnie wygladam.

Moja figura po cc ...choc minelo juz troche lat dokladanie 8:)jest lepsza niz przed ciaza...:) fakt ze dbam o siebie...ale zaden brzuch zwisajacy po cc mi bynajmniej nie zostal.. Prawda jest taka ze malo kto dostepuje takiego szczescia ze bez zadnego wysilku wygladac po miesiacu czy dwoch super sexi...Ale jak sie czlowiek zawezmie to uwierzcie ze to mozliwe.. Biadolenie i uzalanie nad soba to akurat w tym przypadku nie pomaga..

Gość też lubie modelki
18 lat to dziewczyna nie kobieta a figura po cc zalezy od predyspozycji organizmu i chęci schudnięcia :)

Gość kundrie
no dosć trudno chyba, hehe, ja mam tylko jedną młodą mamę w bliskim otoczeniu i jeszcze do siebie nie doszła (mały w marcu bedzie miał rok) - je ile się da, ale do wagi sprzed ciązy jeszcze nie dobiła.

figura po cc to zależy od organizmu ale to chyba nie prawda że akurat po cc tródniej wrócić do dawnego wyglądu ja po 3 cc i figurka niezła 52 kg.

Wcale nie. Ważna jest dieta i ćwiczenia. Ja ćwiczyłam ze wspaniałą płytą z zadaniami dla kobiet po porodzie. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.

Gość gość
to chyba bzdura ja na swoim tylko przykladzie moge powiedziec ze po cc wazylam 46 kg ale tez nie wiem czy to cc mialo na to wplyw , szczerze to nie sadze ze rodzaj porodu wpedzil mnie w niedowage