Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka kotka

Chude chcemy być chudsze...!!!

Polecane posty

Gość malutka kotka

Mimo iż jestem uważana za osobę szczupłą to wcale się tak nie czuję...nie mogę na siebie patrzeć. Cóż...być może jestem chora,ale chcę być chudsza. Czy wy macie podobnie ? Mam 166 cm wzrostu, ważę 55 kg. Chcę ważyć 45. Kto odchudza się ze mną ???

Gość ejjjjjjje
rozumiem Cie, ale 45 to nie... odchudz sie do 50. ja chce do 48, ale mam wzrost 160. powodzenia!

Gość ważąc 55kg przy wzroscie
166cm to możesz by co najwyżej szczupła, bo do chudości to ci jeszcze daleko

Gość to zalezy od budowy

Gość malutka kotka
Wiem, że mi daleko... :( i dlatego chcę to osiągnąć...

Gość ja mam tyle
wzrostu i ważę 45kg - MASAKRA..

Gość popieram Ja mam tyle
MASAKRA... wiem z autopsji!

Gość melaniaaa
hej mam tyle samo wzrostu co Ty malutka kotko! Ważę 56 kg chciałabym 48. Jaką dietę proponujesz? I w jakim czsai chcesz schudnąć te 10kg Pozdrawiam

Gość fhrirjff
ja mam 160 cm, 46,3 wagi, 27 lat i chciałabym zrzucić tylko brzuch. nie moge cwiczyc ze wzgledu na wade kregosłupa, jedynie basen. jak bede mało jesc to nic to nie da, a ten basen pomoże?? wiem że to co mówię to dla niektirych wstep d anoreksji, ale... całe szczescie na gadaniu sie kończy

Oj marzy mi się to samo co Tobie, mam 170cm , waże 55kg i cały czas dąże do 45 kg :) Tylko jak zrzucic te 10kilo:((

Gość fhrirjff
yuki ja waże 46 przy 160 cm i jestem chudzielcem z wystającym brzuchem ;-) ty byłabys kościotrupem

Gość malutka kotka
Postanowiłam ograniczyć jedzenie do minimum tzn. rano na śniadanie 1 kanapka, mały obiad i duuużo wody + ćwiczenia : skakanka, brzuszki. Mam nadzieję, że się uda. Nie mam pojęcia ile czasu mi zajmie zrzucenie 10 kg, ale będę próbować. Dziewczyny...spróbujmy zrzucić te kilogramy razem !!! :) Może znacie jakieś dobre sposoby żeby nie chciało się jeść ?

Gość fhrirjff
dziewczyno tak zniszczysz sobie organizm. bardzo mało kalorii i ruch? lpeij jedz zdrowo tak około 1500 kcal i ćwicz. Inaczej to nei ma najmneijszego sensu... ale gdzie ja to piszę to eijsce słynei z takich oto "diet"

Gość fhrirjff
miejsce*

Gość ejjjjjje
podobno takie zioła ojców Bonifratrów (herbatka do picia) zmniejsza troche uczucie głodu. spróbujcie.

Gość melaniaaa
ja przechodzę na 500 kcal + 1.5 godz ćwiczeń codziennie mam nadzieję że zrzucę te moje 8 kg w 3 tyg

tez bym chciala 8kilo w 3 tygodnie:( Myslicie ze jest to mozliwe? Dziewczyny ile macie lat? Ja od jutra przechodze na diete amerykanska:)

Gość domidomi
tak to jest możliwe jeśli w tych 500kcal będzie baaardzo dużo białka i w ogóle cukru. Wtedy waga szybko poleci. Wiem sama stosowałam w 3 tyg 7 kg schudłam. Ćwicvzyłam 2 godz prawie codziennie. Ja mam 20 lat

Gość melaniaaa
hm nie wiem zobaczę jeżeli schudnę 5 to też będę szczęśliwa. Mam 20 lat

2 h dziennie ?? Przy 500 kcal? Ja bym nie dała rady.. A duzo spadło Ci z obwodów? Mi zalezy aby mi spadło z brzuszka 10cm, z bioder 8cm,z ud 6cm, z łydek 3cm :( Ehhh.. A i mam 19lat.

Gość domidomi
no ja też czasami nie dawałam rady ale zawzięłam się robiłam dni przerwy oczywiście bo chyba bym padła :P cieszę się bo z ud spadło mi 8 cm :D:D:D:D:D:D:D z brzucha z 6 ale z nim nigdy problemów nie miałąm tylko z nogami i to je głównie ćwiczyłam

Hmm chyba ja tez wyprobuje tą dietkę 500 kcal :) + nie jedzenie do 17. Za 10dni Walentynki.. Moze uda mi sie na tej diecie schudnąc 5kilo :)

Gość miało być nie jedzenie
PO 17 :)

Gość laliqueeeeee
ja tez chce! w ten tydzien schudnac 5 kg. Macie gdzies rozpisana diete 500kg? bede wdzieczna bo ciezko mi wyobrazic sobie jak jesc

Gość melaniaaa
nie schudniesz w tydzień 5 kg.... max 2.5 na diecie 500kcal 5 kg to chyba na głodowce ale nie polecam. Ile ważysz?

Gość laliqueeeeee
waze 56kg wzrost 165

Gość mghmf
dziewczyny powariowałyscie, ja obecnie waże 50kg- 168cm wzrostu, 24 lata, jakiś czas temu wazyłam 45 i byłam totalnym wieszakiem, teraz wygladam zdecydowanie lepiej do tego miałam problemy z ubraniami bo rozmiar 34 był za duży na pewno swietnie wyglądacie, więc po co się katowac?

Chyba znalazlam \"złoty srodek\" na to, jak schudnać 5kilo w tydzien , max w 10 dni. Dieta 2468 :) Czy 1 dzien -200kcal, 2- 400kcal, 3-600kcal, 4-800kcal. Dieta ta PODOBNO podkreca przemiane materii:) I jest prawie pewne że bedąc na niej schudnie sie 5kilo w ciagu 2 serii:)

Gość do yuki
Jestes p o p i erdolona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość lalka88
172cm...47 kilo chce 45...