Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 4, 2007 Bo już chyba wiem, czemu nie poznałem do tej pory dziewczyny. Jak was czytam to widzę, że prawie codziennie spotykacie się ze znajomymi. A ja to tak najczęściej raz na tydzień raz na dwa a bywały okresy, że pare miesięcy nie widywałęm się z żadnymi znajomymi tylko po szkole prosto do domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hhhh Napisano Luty 4, 2007 witaj w klubie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 4, 2007 Założenie topiku o kontaktach z druga połówką uświadomiło mi poprostu, że w moim zyciu bardzo mało jest miejsca na kontakty z innymi ludźmi. Nic dziwnego więc, że ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja nigdy nie miałem Napisano Luty 4, 2007 znajomych i teraz już nawet nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jadzka i jadzka spa Napisano Luty 4, 2007 a ja ci powiem ze to nie ma zwiazku. duzo moich znajomych tych najbardziej zapalonych klubowiczow, imprezowiczow, non stop gdzies wychodzacych do tej pory nikogo nie znalezli jako drug polowke. ja bylam zawszespokojna, owszem mialam znajomych czasem wychodzilam ale wolalam raczej dom. raz sila zostalam zaprowadzona na jakas impree i tm poznalam meza. to jest kwestia przypadku, przenaczenia moj wujek np poznal ciocie w tramwaju moja mama ojca w pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kawuśka Napisano Luty 4, 2007 znajomych mam mnostwo ale z nikim sie nie spotykam, a bardzo bym chciała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 4, 2007 No tak........................ale jak się spedza cały czas w domu to szansa na poznanie drugiej połówki spada prawie do zera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jadzka i jadzka spa Napisano Luty 4, 2007 no ale chodzisz chyba do szkoly, pracy...masz jakikolwiek kontakt z ludzmi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jadzka i jadzka spa Napisano Luty 4, 2007 czasem wystarczy ze pojdziesz do pubu, lub nawet w jakims miejscu widzisz ze podoba ci ie jakas dziewczyna to podchodzisz i zagadujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 4, 2007 hmmmm no cóz, może szczescie sie jeszce do mnie usmiechnie, nadal w to wierze a ja musze mu pomóc nie spedzajac calego czasu w domu, jakiez to proste;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach