Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weronika bez faceta

internetowe randki

Polecane posty

Gość Weronika bez faceta

Czy nie uważacie, że internet zepsuł relację między kobietą a mężczyzną. Kiedyś to męzczyzna podrywał kobietę realistycznie, nadskakiwał jej, przynosił kwiaty, zabierał na spacery. Jak między nimi zaiskrzyło, następowała konsumcja, sex. Teraz to faceci ida na łatwiznę, szukają w necie, spotkanko, kawka a przy kawce propozycja łóżeczka. Jakie to wulgarne i nie smaczne.

Gość tahy_-_kardia
coś jest na rzeczy....jednak nie każde spotkanie, to tylko szybka propozycja seksu...niedługo biore ślub z takowym internetowym waszmościem...i nie tylko dlatego, że w łóżku jest cosmo...po prostu gdyby nie sieć nie mieliśmy najmniejszych szans na spotkanie...

Gość mimo to cie lubie
niesmaczne? to na pewno, ale czemu od razu wulgarne?

Gość Weronika bez faceta
bo nawet takiemu facetowi powieka nie drnie jak to proponuje, trakują kobiety jak rzeczy, jak manekiny. Spotykają sie zeby zaspokoic swoje rządze a nie żeby poznać pogadać. Mam wrażenie, że tak naprawdę nie inetresuje ich co kobieta mowi, tylko jak wygląda. To tak jak w burdelu idzie i wybiera, tylko tu nie musi placić

Gość mimo to cie lubie
a z tym to się akurat całkowicie z tobą zgodzę. nie ma już porządnych mężczyzn na tym świecie

Gość rilly
nie zgadzam sie. ja jestem w miare porzadny, nie wlewajac sobie.

Gość Weronika bez faceta
może gdzieś w Polsce jest taki dynozaur jak ja, ale większość mężczyn idzie na łatwiznę