Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madafakabulsziet

Ejjj, czy facet w kolczykiem w języku was kręci dziewczyny???

Polecane posty

Gość klapouszekkkk
a nie da sie pojąc tego ze niektórzy po prostu to lubią? i nie zawsze to musi być przejawem buntu... zresztą głupotą jest buntować sie poprzez kolczyki...

Ostro, ten kolczyk zrobiłem z nudów o pozatym nie zwróce na siebie niczyjej uwagi dzieki niemu, chyba, że na kafeterii. Jak już napisałem go nie widać nacodzień!!!! Co to w gołe za teksty z jakiegoś Bravo Girl??

Gość anitka1
no wlasnie co jest powodem , ze ludzie zakladaja sobie kolczyki w dziwnych miejscach czy robia tatuaze, po co to robia? czy to swiadczy o tym , ze wyglad jest dla nich priorytetem ?

Gość bn
Z nudow? To moze nastepnym razem, jak bedziesz sie nudzil, to obetnij sobie ucho? Byl juz taki jeden. "Co to w gołe za teksty z jakiegoś Bravo Girl??" tak, z nr 3/2006 :o (to ironia, jakbys sie nie domyslil)

Gość doraaaa
w latach swojej mlodosci, a bylo to wieki temu mialam kolczyk w nosie wtedy nie bylo to tak popularne jak teraz i strasznie zwracala na siebie uwage szczegolnie starych zgredow :o

Oki zamykam temat bo widze, że tępota się tu wdziera, a kolczyk zrobiłem sobie razem ze swoją dziewczyna aby dać jej troche więcej przyjemności> Bo jakbyś niezauwazyła kolczyk jest na jezyku!! Wiec jeszcze raz napisze, że go nie widać!!!! nie mam siły...

Gość klapouszekkkk
nie przejmuj się nimi :P heh kolczyki są fajne z umiarem:) wszystko ma swoje pozytywne i negatywne strony... pozdrowionkaa

Gość bn
doraaaa - czyli jestem starym zgredem :classic_cool: