Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prostowniczka

*** CZYM UTRWALIĆ WYPROSTOWANE WŁOSY ?? ***

Polecane posty

Gość prostowniczka

prostuje wlosy prostownica przy uzyciu preparatu l'oreal ''hot liss'' ale po wyjsciu na dwor, lub na imprezie szybko mi sie wlosy pusza .. czym moge je utwalic po wyprostowaniu zeby sie trzymały proste..??????

Gość prostowniczka
hallloo ?????????? nikt nie wie???? ;P

Gość kicia1
Mam ten sam problem:( W sklepach fryzjerskich są specjalne kosmetyki dla utrwalenia ale one są dość drogie:( ok 60zł KIedyś byłam u fryzjera i jak mi wyprostowała włosy to trzymały mi się aż do mycia i pamietam że czymś mi spryskała ale nie wiem co to było:( Zapytaj w sklepach fryzjerskich. Ja się przymierzam do takiego zakupu jak skończy mi się mój obecny kosmetyk-używam teraz takiej nienatłuszczającej oliwki do włosów ale ja ją kupiłam we fryzjerskim bardziej dla ochrony włosów niż dla efektu ale uważam że i tak po tym dłużej mi się trzyma niż po innych. Sprawdz też na allegro tam też widziałam dużo takich kosmetyków.

Ja nakładam na wyprostowane włoski odżywkę Bioslik (nie wiem, czy dobrze napisalam nazwę) i się nie puszę i nie kręcą tak szybko ;)

Gość kicia1
do cioccolato O właśnie BIOSILK też o tym słyszałam to jest jedwab TAk? A ile to kosztuje???

Gość najgłupszeAgnieszki i Moniki
modne sa kręcone

Gość niektórym ładniej w prostych

biosilk jest bardzo dobry przed i po prostowaniu włosów, warto jednak pamiętać, że należy go nakładać w niewielkich ilościach i rozprowadzać od połowy włosa aż po końce. mała buteleczka kosztuje ok. 5, 90 ale starcza na długo. duże opakowanie ok. 49 zł. pozdrawiam ! :-)

Gość kicia1
Dzięki !helenka23