Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przeniesienie

czy nie za malo waze?

Polecane posty

[04.02] 15:47 hfoiutrgft 178 i 58 kg? [04.02] 15:48 please... martwisz sie, czy chwalisz??? [04.02] 15:50 hfoiutrgft martwie [04.02] 15:50 jeb wydaje mi się, ze troszeczkę za mało... i...? [04.02] 15:51 hfoiutrgft z 5 kg prawda wiecej i by bylo ok? [04.02] 15:51 nienia No chyba za mało raczej... Miłość to nie pluszowy miś ani kwiaty, to też nie diabeł rogaty, ani miłość, kiedy jedno płacze, a drugie po nim skacze. Miłość to nie pluszowy miś ani róże, ani całusy małe, duże, ale miłość, kiedy jedno spada w dół, drugie ciągnie ku górze. [04.02] 15:51 eheehe ja tez tyle waze przy swoim 175. [04.02] 16:28 meheret to zależy jak wyglądasz przy tej wadze... sama waga i wzrost to nie wszystko ale jeśli widać ci kości to spróbowałabym na twoim miejscu przytyć

Gość ja waze podobnie
aktualnie waze 48-49 kg przy 167 cm i czuje sie za chuda, najbardziej lubie siebie przy 50-52kg

Gość BUSINESSWOMAN
SUPER! WAGA IDEALNA DLA MODELKI. MOŻE JESTEŚ NIĄ?

Gość ona123454
ja waże 49kg a mam 169 cm wzrostu.szycy mi gadaja ze troche za chuda jestem,ale to nie moja wina bo ja duzo jem aleprzytyc nie moge,taka mam premiane materii