Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość **obolala**

bóle głowy-poradzcie-problem

Polecane posty

Gość **obolala**

mam bóle w tylnej części głowy, czasami takie kłujące,czasami ból jest z lewej a czasami z prawej.Czy moze to byc skutek zbyt spiętego karku, bo z tym mam problem juz długo a do masazysty mi jakos nie po drodze. Jestem tez ciekawa jakie są objawy guza, bo może się uspokoje.

Gość cosk-a
przy guzach mozgu sa nie tyle bole co moga byc zawroty glowy, ,zachwiania rownowagi,zaburzenia widzenia ,omdlenia ,napady drgawkowe jak przy padaczce ale takie objawy moga swaidczyc o roznych innych schorzeniach ,niekoniecznie guzach.... takie bole jak mowisz moga byc od zmiany cisnienia no i od kregoslupa szyjnego ,nadmiernego napiecia miwesni szkieletowych

Gość **obolala**
o jak dobrze, bo takich objawów nie mam, to chyba cos z tym kregosłupem szyjnym

Gość bez nika
bóle z tyłu glowy mogą być oznaką wysokiego ciśnienia, lepiej jak byś poszła do lekarza i zrobiła tomografię. Bóle głowy mogą też być przyczyną wady wzroku. Idz więc jak najszybciej do lekarza bo na forum to się za wiele nie dowiesz.

Gość moja koleżnaka
tez miała, zdiagnozowano jej napięciowe bóle głowy, właśnie od karku i ramion pochodzące oraz migrene, ale musiała iśc na neurologie na badania. Bóle głowy zawsze warto sprawdzić. Zaczełabym od okulisty i od ćwiczeń rozluźniających partie z którymi masz kłopoty