Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gopogo

interpretator snow i zjawisk nadprzyrodzonych

Polecane posty

Gość gopogo

ktos chetny?

Gość ok zapytam
chciałam zapytać, co oznacza sen, kiedy chłopak (w którym na jawei dośc solidnie się podkochuję) przychodzi do mnie zapłakany i zaczyna mówić, że bardzo mu źle. Nie jesteśmy razem, on nie wie o moim uczuciu

Gość olivieska
śniły mi się dziś cztery trupy w jednej trumnie, jeden z nich mrugn ął do mnie...co może oznaczać ten koszmar???, a wczoraj mi się śniło że brat się powiesił... ktoś zinterpretuje??

Gość hello.....
Snilo mi sie, ze bralam udzial w konkursie pieknosci (nie znoszę konkursow pieknosci) i jakas stylistka ubrala mnie w rozowy dres. Czulam sie okropnie i nie na swoim miejscu. I jak?:)

Gość olivieska
gopogo gdzie jesteś??? czekamy na interpretację!!!

Gość gopogo
do 1 zainteresowanej : wiec fakt ze przysnil ci sie wlanie on oznacza ze sporo o nim myslisz, praktycznie caly czas. przychodzi do CIEBIE bo bardzo mu zle to wynik twojej slabosci do niego. jestes bardzo wrazliwa i uczuciowa dziewczyna. Lzy swiadcza o twojej niecierpliwosci do odwzajemnienia uczucia.

Gość ok zapytam
dzięki :) Twoja odpowiedź nie zaskoczyła mnie. Miałam nadzieję, że nie okażesz się dobrą "wróżką" która będzie chciała mi wmówić, że on na pewno tez mnie kocha :D bo wiem, że tak nie jest. dzięki i pozdrawiam :)

Gość gopogo
olivieska moja droga, sen groteskowy zapewne tak jak ty, jestes twarda dziewczyna a przynajmniej chcesz byc za taka uwazana. masz poczuciew humoru ale czegos ci w zyciu brakuje, myle sie? dusisz w sobie wiele emocji i wlasnych slabosci. najwyrazniej masz jakis problem ze soba. nie pokauzjesz jaka jestes na prawde

Gość olivieska
ha, masz rację po troszę brakuje mi kogoś, ale nie sądze że mam problem ze sobą...chyba że go nie dostrzegam. Czyli nie uważasz, że te sny to coś poważnego??

Gość Analizator
"chciałam zapytać, co oznacza sen, kiedy chłopak (w którym na jawei dośc solidnie się podkoch*ję) przychodzi do mnie zapłakany i zaczyna mówić, że bardzo mu źle. Nie jesteśmy razem, on nie wie o moim uczuciu" To proste.. chłopak mowi ze mu zle wiec powinnaś mu jak najszybciej zrobić loda. Sen ten daje ci do zrozumienia, ze marnujesz czas prowadząc z nim rozmowy. "śniły mi się dziś cztery trupy w jednej trumnie, jeden z nich mrugn ął do mnie...co może oznaczać ten koszmar???, a wczoraj mi się śniło że brat się powiesił... ktoś zinterpretuje??" Ten który mrugnął jest prawdopodobnie kolegą tego wyżej. Różnica polega na tym, ze jemu ktoś wczesniej zrobił loda i dlatego jest zadowolony, a wyrazem tego jest puszczanie oczek do napotkanych w grobie dziewczyn. "snilo mi sie, ze bralam udzial w konkursie pieknosci (nie znoszę konkursow pieknosci) i jakas stylistka ubrala mnie w rozowy dres" Sen ten oznacza, ze twoja stylistka najwyrazniej chciala ci zrobić loda. Rózowy kolor jest symbolem oznaczającym penisa. Poniewaz jestes kobietą, sen ten mozna zintrepretowac jako: jak najszybciej biegnij do pobliskiego zakladu fryzjerskiego i zrób loda fryzjerowi.

Gość gopogo
hello : czy jestes na swoim miejscu w rzeczywistosci? zastanow sie nad tym ,ja ci nie odpowiem na to pytanie. moge mowic o twoich emocjach i wnetrzu ale nie zyciu ten sen jednak wydaje mi sie ma odzwierciedlenie na jawie

Gość gopogo
a ty analizator masz problemy ze swoim popedem sexualnym. moja rada, jakze odmienna, dojrzej!

Gość gopogo
ja np dojrzałem i codziennie robię mojemu tacie loda. Lubię to robić zwłaszcza na zjazdach rodzinnych, kiedy to rozochocony szeroką publiką... robię lody wszystkim wujkom dostając za to monety pięciozłotowe

Gość gopogo
sny to nic innego jak stan twojej swiadomosci czy sa "czyms powaznym" zadecyduj sama olivieska

Gość Analizator
"śniło mi się, że chłopak, który podkochiwał się we mnie kiedyś kupił mi duży tort polany różowym lukrem. To tak niby z okazji moich urodzin." Tort czyli coś słodkiego bylo polane różowym lukrem :). Jak wczesniej wyjasniałem, kolor różowy jest metaforą (trudne słowo) penisa.. natomiast lukier czym jest... mowic nie musze. Sen ten oznacza, ze powinnas jak najszybciej zrobic swojemu facetowi loda... z połykiem

Gość olivieska
no ostatnio wszystko mi się sypie w życiu..Możesz napisać coś więcej jeszcze na temat moich koszmarów???

Gość hello.....
gopogo, dzieki. Pewnie cos w tym jest. A teraz mala interpretacja zachowania Analizatora: jesli masz teraz ferie, to moze zajmij sie jakims aktywnym wypoczynkiem? Poza tym jesli chcesz kogos rozsmieszyc, to popracuj nad poczuciem humoru i blyskotliwoscia, bo jak na razie marnie i zalosnie Ci to wychodzi. Pozdrawiam

Gość hello.....
Ja np dzięki latom ćwiczeń mam tak wyrobione poczucie humoru, że ludzie się śmieją ze mnie nawet gdy nie opowiadam dowcipów.

Gość Analizator
w takim przypadku Jeb wychodzi na to, ze przegrałaś życie :(

Gość gopogo
jeb, dlaczego z nim nie bylas? widocznie musialo wiazac sie z tym wiele aspektow dla ktorych odmowilas lecz podswiadomie masz go w pamieci, zastanow sie.. mysle ze jest miedzy wami jakas wiez i niekoniecznie mowie o milosci, bo mozliwe ze masz chlopaka (myle sie?) wiem ze mimo wszystko darzysz twojgo wielbiciela sympatia i zastanow sie czy nie warta utrzymac ta znajomosc

Gość gopogo
a teraz położe się grzecznie spać, bo mam ferie a jutro idę z tatą do lunaparku pojeździć na karuzeli

Gość gopogo
:) milych snow zycze

Gość Analizator BMI
A jakie jest Twoje BMI ?!

Gość agaciaaaaaa
a mi sie snilo ze lezalam na balkonie i przeganialam ciemne chmury,tzn tak jakbym je przesuwala jakos i ze sie stasznie balam :| co to moze znaczyc? pozniej snily mi sie jakies toalety, ze odcielam sobie troche wlosow,potem te wlosy byly zamrozone jakos, no koszmar, a na koniec ze siedzialam w lazience i patrzylam w lustro i zobaczylam w lustrze za mna kolege, ktory po chwili zniknal. chetnie Cie wyslucham:)

Gość sylw_usia22
a mi się często śni że prowadze samochód, choć nie mam prawka.... ostatnio często mam sen o autobusie i kontrolerze biletów....