Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeczytac i zrozumiec

Do tych co twierdza ze nie ma juz prawdziwych mezczyzn..

Polecane posty

Sa tacy jakbyscie chcialy, uczciwi, pracowicie, nie zdradzajacy, kochajacy, zaradni itd. Sa tylko wy ich nie chcecie. Bo bardzo czesto taki facet , nie ma bajeru, nie ma odwagi by zaprosic na randke, czy 6 zmysłu który powie mu ze akurat ci sie podoba. A wy nic im nie pomozecie nie wyjdziecie pierwsze. Wolicie tych co zawsze robia pierwszy krok. Wiec prosze miec pretensje do siebie i nie obrazac i tak juz czesci zdolowanych facetow

Gość rozumna i czytajaca
dokladnie to samo bym rzekla o prawdziwych kobietach..i co teraz skoro oni nie maja szans sie spotkac bo ani jedno nie wyjdzie drugiemu na przeciw?

Gość olivieska
nie ma!!!!! poraz kolejny przekonałam się o tym dzisiaj!!!! prawdziwi faceci wygineli razem z dinozaurami!!!!

Gość olivieska
umawia się a potem wyłancza kom i udaje że ją zgubił!!! czy taki jest właśnie prawdziwy facet??? nie sądze

Gość jako facet stwierdzam
bo to nie jest facet których opisuje gościu, to tzw cwaniaczek co może mieć was wiele :)

Gość aaaddd
no ale ktos powyzej wlasnie zasugerowal ze prawdziwy facet nie ma odwagi wziac tej komoworki od Ciebie..wiec skoro mial Twoj nuemr i sie umowil to najwyrazniej nie byl prawdziwym facetem ;>

Gość olivieska
no tak...kobiety powinny przejść pewien rodzaj ewolucji tak by facet nie był im kompletnie potrzebny

Wolicie męczyć się z kolejnym chamem niż otworzyć oczy na tych co by dla was wszystko zrobili...wiele kobiet to potwierdzi...

Gość wszyscy prawdziwi mężczyźni
i kobiety są w anglii na zmywaku, a tu zostały tylko odpadki

Gość BUSINESSWOMAN
TACY FACECI NIE ISTNIEJĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JA ZAWSZE WYCHODZĘ Z INICJATYWĄ I CZASAMI DOSTAJĘ W 4 LITERY. NIE MA TAKICH IDEAŁÓW ANI KOBIET ANI MĘŻCZYZN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!I DOBRZE ŻYCIE BYŁOBY NUDNE.

Gość faceciiiii
no własnie, ta nieśmiałość, no niby trafiłam na takiego, ale nieśmiały i ja nieśmiała. Na prawdę wolałabym, że miał więcej odwagi...........bo ja jej nie mam

Gość to jak on jest nieśmiały
to skąd wiesz że taki ideał. Może ci sie tylko wydaje. Dobrze go znasz, raczej nie sądzę... no chyba że on tylko do "takich" relacji jest "nieśmiały"

Gość kobietyyyyy
a my byśmy woleli abyście wy miały więcej odwagii.....

Gość faceciiiii
nie powiedziała, że ideał, bo każdy z nas ma swoje jakieś......, już "trochę" znam-bo jak napiszę jak długo to i tak sie ktoś doczepi

Gość jenga
wy to sobie możecie woleć

Gość kobietyyyyy
i vice versa :P

Gość jenga
i niech tak będzie:)

Gość akwamarynowy ćiem
Ja byłem takim zakompleksionym i nieśmiałym "prawdziwym mężczyzną". Wiecznie tylko uzalałem się nad sobą jaki to ja jestem wspaniały-inteligentny,zaradny,wrażliwy, wysportowany(kolarstwo wyczynowe,pływanie, wspinaczka- potrafię rozłupać orzech włoski pośladkami ;) ), a jednocześnie miałem wrażenie, że kobiety traktują mnie jak powietrze, zero, nawet najmniejszej oznaki zainteresowania od płci pięknej, czegokolwiek co dodałoby mi odwagi-uśmiechu, przychylnego spojrzenia ... W końcu doszedłem do wniosku, że po prostu jestem śmieciem, któremu tylko wydaje się, że jest jakimś wspaniałym gościem :( Pogodziłem, się z rola pocieszyciela przyjaciółek które średnio dwa razy do roku przychodziły do mnie z płaczem bo ich men je zdradził,uderzył, rzucił bez słowa... A potem wyjechałem za granicę robić doktorat. I nagle jakby słońce wyszło zza chmur po jesiennej ulewie :) Poznałem wiele wspaniałych inteligentnych, wrażliwych kobiet o jakich w Polsce mógłbym tylko marzyć. Więc moja rada dla sfrustrowanych facetów, spędzających weekendy na kobiecych forach, szukając akceptacji-jeśli macie szanse, wyjedźcie i sporóbujcie w innym środowisku kulturowym. W wielu krajach kobiety nie wstydzą się okazać zainteresowania facetowi, i nie musicie wcale być jakimiś supermenami. Wystarczy oddanie,szczerość,czułość, poświęcenie, kwiatki bez okazji czy śniadanie do łóżka bo zaskarbić sobie tam serce kobiety :)

Gość jenga
mylisz się twierdząć, że nie ma takich Polek

Gość akwamarynowy ćiem
ja nie twierdzę, że nie ma takich Polek :) tylko wyjątkowo dobrze się chowają pozdrawiam 🌼

Gość jenga
rzeczywiście, a jestem nie do znalezienia:) ale juz niedługo. Równiez pozdrawiam:)

Gość olivieska
mój facet też wydawał być się nie śmiałym ale na 4 spotkaniu wyszło szydło z worka że ta nieśmiałość to tylko taka przykrywka,. brrrr jak ja niecierpię fałszywych facetów ...

Gość to jak on jest nieśmiały ...
ja się nie czepiam, po prostu mnie to ciekawi :) bo na moje oko to nieśmiałych ludzi, płci obojga, bardzo trudno poznać. I wymaga to dużo czasu, cierpliwości. Jeżeli są ogólnie nieśmiali... bo dużo osób nazywa się nieśmiałymi jak wstydzą się podejść do kogoś dla nich atrakcyjnego, a cała reszta aktywności to hulaj dusza piekła nie ma :) ktoś mi wcześniejszego nicka zarejestrował... szybcy są :D

Gość lucky strike
jengo....czemu już niedługo?

a niedługo, bo zmieniam swoje życie i wracam tam, ską nigdy nie powinna byłam wyjeżdzać:)

Gość lucky strike
czyli emigrujesz czy wracasz do kraju wicemistrzów świata w piłce ręcznej?

Gość a gdzie gdzie te chlopy fajne
ja tez takiego chce! wlasnie pogonilam pijaka co mi zycie zatruwal