ProoFs 0 Napisano Luty 4, 2007 Ostatnio zastanawiałem się nad otworzeniem sklepu z zdrową żywnością nie ma ich dużo u nas w kraju ponieważ dopiero moda na zdrowe odżywianie powoli się u nas pojawia, ale no właśnie jest to ale, niestety trudno jest się zorientować czy na dzisiejszą chwilą dużo ludzi kupuje w takich sklepach? Dlatego kochane internautki kieruje to pytanie do was, może wy mi powiecie czy dużo jest zwolenników zdrowego odżywiania?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zDeSperOwaNA DoRoTa 0 Napisano Luty 4, 2007 moim zdaniem to ma przyszlosc, oczywiscie zalezy od tego gdzie chcesz to otworzyc. Jak na wsi to odradzam tam ludzie raczej choduja sami swoje jedzenie :) ale w wiekszym miescie to czemu nie :) zycze powodzenia. Ja bym kupowala w taki sklepie gdyby taki byl :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bubulecykolegor 0 Napisano Luty 4, 2007 u mnie w okolicy jest sklep zielarskim w którym można dostać też zdrową żywność, ja tam czasami kupuje chleb lorenza i rzadko sok z brzozy ale z tego co wiem to sklep nie nażeka na brak klientów i co jakić czas rozszerza asortyment... znam dwie osoby które robią zakupy w takim sklepie, fakt klientów jest coraz więcej.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wddddddd Napisano Luty 4, 2007 Jteetewe646 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oleńka 17 0 Napisano Luty 4, 2007 :D ja bym osobiście się skusiła na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 123456654321 Napisano Luty 4, 2007 chętnie bym chodziła do tekiego sklepu, ale tylko wtedy jakby był samoobsługowy alby można było sobie wszystko samemu obejrzeć. i raczej wypaliłoby to bardziej w miescie i to dużym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ProoFs 0 Napisano Luty 4, 2007 Jak na razie cieszą mnie wasze wypowiedzi, a tak przy okazji zastanawia mnie jeszcze ile jesteście na przykład w stanie przeznaczyć miesięcznie pieniędzy na zdrowe(ekologiczne) jedzenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przepraszam ze sie wtrace ale Napisano Luty 5, 2007 zdrowe odzywianie wiaze sie czesto z ideologia zyciowa. Takie osoby zazwyczaj kupuja tylko i wylacznie w tego rodzaju sklepie. Wiec wydaja w nim naprawde sporo :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izabela22 0 Napisano Luty 5, 2007 ProoF.. Powiem tak: zdrowie odzywianie __- oczywiście :) Duzo ludzi sie zdrowo odzywia ale jest jedno ale jeżeli mieszkasz w małym mieście ten interes nie wypali.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o rany... Napisano Luty 5, 2007 no wlasnie, wiele zalezy od cen takiej zywnosci... z tego co sie orientuje jest dosc drog Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izabela22 0 Napisano Luty 5, 2007 przepraszam ze sie wtrace ale..........nie zgadzm sie z ToBa , to nie jest zadna ideologia:/// Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przepraszam ze sie wtrace ale Napisano Luty 5, 2007 Izabelo nie napisalam ze jest ideologia tylko, ze czesto sie z nia wiaze. Moze byc ale nie musi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lady_in_red21 0 Napisano Luty 5, 2007 mysle, ze dyby ceny bylyby podobne do takich w normalnym sklepie ew. nieco wyzsze to tak. ale jesli duzo wyzsze no to wybacz. wole truc sie dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ProoFs 0 Napisano Luty 5, 2007 Powiem wam szczerze że z tego co się zorientowałem to ceny nie są wcale wygórowane, tzn są przybliżone do takich normalnych sklepów. Do tego nie znajdziesz niektórych artykułów w normalnym spożywczym;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niestety zazwyczaj ceny sa Napisano Luty 6, 2007 sporo wyzsze i to odstrasza mnie przed kupowaniem w takich sklepach :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ProoFs 0 Napisano Luty 6, 2007 No owszem niektóre artykuły są droższe ale nie wszystkie, poza tym nie wszystko dostaniesz w zwyczajnym sklepie:] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość może ktoś jeszcze się wypowie Napisano Luty 10, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luna1515 0 Napisano Luty 11, 2007 ja bym chciała mieć taki sklep w okolicy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach